Technológiai fesztiválon keresi új munkatársait a TIER Tech Hub

forrás: Prím Online, 2022. június 16. 11:04

A világszerte ismert Craft, Impact, Crunch és Amuse Konferenciákon is részt vesz idén a budapesti TIER Tech Hub. A rövid időn belül duplájára bővülő fejlesztőcsapat szakmai workshopokkal, nyílt nappal és rollerteszteléssel várja az érdeklődőket. A TIER növekedésével együtt a magyar központ is keresi az új munkatársakat, a kihívásra vágyó fejlesztők akár hackathonon is tesztelhetik a tudásukat a TIER szakembereivel együtt.

A TIER mikromobilitási szolgáltató fejlesztőközpontja már több mint egy éve működik Budapesten, a csapat tagjai dolgoznak többek között a parkolási kihívások szoftveres megoldásán és a TIER alkalmazás különböző városok közlekedési szabályira való optimalizálásán is. A magyarországi központ rövid időn belül kétszeresére nőhet, így folyamatosan keresik az új szoftvermérnököket, fejlesztőket és dizájnereket. A TIER Tech Hub a júniusban két év után visszatérő Craft Konferencián mutatkozott be az érdeklődőknek, nyáron nyílt nappal várja a jelentkezőket, ősszel pedig többek között a neves Amuse Konferencián építi tovább termékfejlesztői közösségét. 

 

A világszerte ismert Craft Konferencián TIER rollerekkel közlekedhettek a látogatók, a budapesti Tech Hub standjánál pedig több jelenlegi kollégától kérdezhettek a fejlesztőcsapat munkájáról. A technológiai központ munkatársai felelnek a TIER alkalmazás működéséért, fejlesztéséért és különböző szoftveres újításokért is. Az érdeklődők hamarosan a vállalat nyílt napján nyerhetnek részletesebb betekintést a TIER Tech Hub hétköznapjaiba, ősszel pedig a product menedzsment fókuszú Impact, az adatok köré épülő Crunch és a UX tervezőknek szóló Amuse konferenciákon állít ki újra a csapat. 

 

 

„Tehetséges fejlesztőket és dizájnereket keresünk itthon és külföldön egyaránt, folyamatosan veszünk fel új kollégákat, hogy lépést tartsunk a TIER felhasználási területének növekedésével – mondta el Zsédely Balázs, a TIER Tech Hubok igazgatója. – A Craft nagyszerű alkalom arra, hogy kapcsolatba kerüljünk a nemzetközi fejlesztői közösséggel és felhívjuk a figyelmet a budapesti Tech Hub munkájára. Mindenkit, akivel a konferencián találkoztunk, szívesen látunk nyári nyílt napunkon és a TIER részvételével rendezett hackathonokon, ahol a legjobbak akár felvételt nyerhetnek csapatunkba." 

 

A május elején megrendezett CraftHack versenyen a TIER kihívásán vett részt a legtöbb, összesen 19 csapat. Idén még egy hackathonon és az Impact, Crunch, Amuse hármas szakmai konferencián is találkozhatnak az érdeklődők a Tech Hub csapatával, akik fejlesztői workshopokkal is várják a lehetséges új kollégákat. A Craft Konferencián a budapesti Tech Hub szakértője, Orosz Blanka, az alkalmazástesztelés kihívásairól beszélt az érdeklődőknek a folyamatosan terjeszkedő TIER példáján keresztül.

 

„A hackathonokon, workshopokon és a nyílt napunkon is valódi betekintést adunk a TIER alkalmazás működésébe, a mobilfejlesztők számára ez különleges lehetőség, hogy megismerhessenek egy globális szinten is sikeres appot – mondta el Orosz Blanka, a budapesti Tech Hub szoftvermérnöke. – Ezeken az alkalmakon széles közönségnek mutathatjuk meg a munkánk kihívásait és szépségeit. Hazai és külföldi fiatalokat és a programozás iránt érdeklődő lányokat is elérünk, akiknek nagyon fontos szerepe lehet az iparágban és nálunk, a TIER-nél egyaránt. Reméljük, sok új ötlettel és egyedi látásmóddal gyarapodhat a csapatunk.” 

 

A TIER Tech Hub idén nyári nyílt napján a budapesti iroda egész napos programokkal, workshopokkal és részletes információval várja az álláskeresőket és a programozás, design vagy termékmenedzsment iránt érdeklődő közönséget. Az aktuális álláslehetőségekről további információ a https://about.tier.app/jobs/ weboldalon érhetők el. 

Kulcsszavak: TIER Tech Hub TIER

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50