Transzparens órákkal hódít idén a Casio

forrás: Prím Online, 2021. április 1. 16:43

A G-Shock hat új modellt mutatott be, amelyek egytől-egyig az új Skeleton kollekciót gazdagítják. Az új modellcsalád egyedi DNS-e az átlátszó tok és szíj, ami időtálló és futurisztikus jegyekkel ruházza fel a népszerű G-Shock modelleket. „A hétköznapitól kissé eltérő karórák várhatóan trenddiktáló szerepet fognak betölteni. Különleges megjelenésük miatt divatos kiegészítőknek bizonyulhatnak a sportos, illetve vintage karórák kedvelőinek körében” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

A fekete és fehér árnyalatú tokokkal és szíjakkal a Casio a legnépszerűbb G-Shock alapmodelleket hozta ki, ezek között található a GA-2000, a GA-900, valamint a GA-110, amelyek transzparens szürkésfekete árnyalatban készülnek. A Skeleton-család másik csapásirányát adja a transzparens fehér árnyalatú karórák kollekciója, amelyek között olyan népszerű modellek találhatók meg, mint például a vintage vonalat képviselő DW-5600, a dual számlapos GA-700, vagy éppen a legújabb stílust megjelenítő, okotogonális  rendelkező GA -2100. 

 

 

Mindegyik új, úgynevezett „transzparens csomaggal” feldíszített karóra félig átlátszó, gyantából készült alkatrészekkel készül, kiválóan feldobva ezáltal a nagy sikerű Casio modelleket. Az átlátszó órákra a Casio bevezette a „SKE” rövidítést, így a jövőben könnyen megkülönböztethetőek lesznek a Skeleton karórák az alapmodellektől. Az átlátszó szürkésfekete szériába tartozó GA-2000SKE-8AER masszív karbon tokkal és szuper, dupla LED-számlap megvilágítással készül, míg a GA-900SKE-8A hét év elemélettartammal, a GA 110 SKE-8A pedig fokozottan ellenálló erősebb mágneses térben is, így kiegyensúlyozott és megbízható működést nyújt minden körülmény esetén. 

 

Az átlátszó fehér sorozatnál a prémium dizájn és technikai jellemzők dominálnak. A DW-5600SKE-7AER fekete számlapja tökéletes kontrasztban van a fehér, átlátszó műanyagszíjjal. A GA-2100SKE-7A karóra pedig  már most karakteres és trenddiktáló jelenség, amely egy pillanat alatt felismerhető újszerű lünettájáról, sötét analóg-digitális számlapjáról, valamint üvegszerűen átlátszó szíjáról. „Látva az GA-2100 sorozat népszerűségét, mi úgy számolunk, hogy a hazai piacon is leginkább ez, a transzparens fehér-fekete kombináció lesz népszerű” – hívta fel a figyelmet a Casio termékmenedzsere. Ami ennél is fontosabb, hogy a 48,5 mm átmérőjű szénszálerősítésű tokkal rendelkező karóra rendkívül kényelmes viseletet biztosít, hiszen súlya nem haladja meg az 51 grammot. Ennek ellenére ugyanúgy magáénak tudhatja a G-Shock karórák kiemelkedő tulajdonságait, így például a magas ütés- és rezgésállóságot. Mindamellett 20 bar nyomásig vízálló, vagyis úszni és fürdeni is lehet benne. 

 

Az innovatív kialakítással rendelkező karórát számos funkció, köztük a világidő kijelzés, a fehér fényű LED-es háttérvilágítás, a teljesen automatikus naptár, az 1/100-as stopper, illetve a visszaszámlálás funkció praktikus és sportos órává varázsolja az ortogonális Skeleton-karórát. „Ennek a karórának a magyarországi forgalmazása még várat magára, de a sötét tónusú skeleton család már elérhető. Az érdeklődés már most jelentős a Skeleton-kollekcióra és ez a hullám várhatóan az egész évre jellemző lesz. Ez lehet az utóbbi idők egyik legkeresettebb CASIO modellcsaládja” – hangsúlyozta Nagy Sándor. 

Kulcsszavak: karóra G-Shock Casio

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50