Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

forrás: Prím Online, 2020. december 1. 12:19

Magyarországon 1998-99 között, vagyis több mint 20 évvel ezelőtt vetítették a Dragon Ball Z japán manga animációs sorozatot. Kevesebb, mint tíz évvel ezelőtt azonban újra a tévék képernyőjére kerülhetett a magyar rajongók nagy örömére. „A világon szétszórva fellelhető, hét darab sárkánygömböt kereső Son Goku kalandjait világszerte milliók követték figyelemmel. A Casio éppen ezért készített egy különleges, limitált szériás G-Shock karórát, így tisztelegve a sorozat előtt” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

A limitált szériás változat a népszerű GA-110-es modellre épül. Nagy, 3D-s hatású tokja a Dragon Ball merész színeit és dizánját használja. A narancssárga színű tokon és szíjon Dragon Ball illusztrációk és grafikai elemek jelennek meg, beleértve a fő karaktert Son Gokut is. A karóra egyediségét tovább növeli, hogy a számlapon lévő rovátkákat aranyszínű festéssel látták el. 

 

Feltűnik a számlapon a jellegzetes Dragon Ball Z logó is, szintén arany háttérrel, illetve piros betűszínnel. Az óramutatót és a percmutatót körülvevő kör aranysárga színben „világít” a számlapon, megidézve ezzel a Son Kogu által használt energia gömböket. A GA-110JD hátlapján pedig az anime sorozat főcímében látható jellegzetes Dragon Ball Z felirat látható. Az exkluzív kiadású karóra díszdobozos csomagolást kapott tovább hangsúlyozva ezzel egyedi, már-már gyűjtői jellegét. 

 

„A Dragon Ball Z témájú G-Shock karórából nagyon kevés darab készült. Mivel úgy alakult, hogy hazánk mindössze csak egyetlenegy darabot kapott belőle, ezért úgy döntöttünk, hogy Fortunára bízzuk, kié lesz a különlegesség. Úgy véljük, ez a legigazságosabb megoldás” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor. Az egyetlen magyar piacra szánt GA-110JD karórát tehát bárki megnyerheti idén. Ehhez a rajongóknak nincs más dolguk, mint részt venni a magyar G-Shock Hungary Facebook oldalon futó nyereményjátékban. 

 

 

Az anime rajongók ugyanakkor idén nemcsak a Dragon Ball Z, hanem egy másik japán anime sorozat, a One Piece témájú karóráért is játszhatnak. Vagyis egy-egy nyertesnek biztosan a karácsonyfája alá kerülhet 1-1 G-Shock anime karóra a Casio magyarországi csapatának jóvoltából. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50