Karácsonyi ajándékötletek a Casio-tól

forrás: Prím Online, 2019. december 19. 14:30

A karóra nemcsak időtálló, hanem akár kiváló személyes ajándék is lehet. „A megfelelő választás érdekében nem árt ismerni a megajándékozni kívánt személy ízlését, vagy érdeklődési körét, így olyan karórával lephetjük meg, amit sokáig szívesen fog viselni” – hívta fel a figyelmet a Casio termékmenedzsere. 

A japán óramárka rendkívül széles kínálattal rendelkezik, így a „Vissza a jövőbe” trilógiából megismert nyomógombos Vintage változatok mellett üzleti megbeszélésekre és tárgyalásokra, sportolásra, valamint túrázásra is alkalmas karórákat is kínál. 

 

Baby-G nőknek 

Az 1994-ben útjára indított, idén 25 éves BABY-G legszebb fiatalkori éveit éli. Miss-G sorozatának új modelljeivel könnyedén belophatja magát a hölgyek szívébe. Az elegáns acél tokborítása ugyanazt a sportos, ütés- és rezgésálló szerkezetet rejti magában, ami a G-SHOCK és BABY-G márkák első számú védjegye. Ez a karóra a közkedvelt fehér, rozé, kék árnyalatokban érhető el. (MSG-C100G-7AER)

 

Klasszikusok kedvelőinek 

„A klasszikus formák rajongóinak a Casio Collection szériát ajánljuk” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. Az MTS-100 / LTS-100 órák magas hozzáadott értékét a nemesacél kivitel 5 baros vízállóság és fokozottan karcálló zafír kristályüveg adják. A Casio mindig is szem előtt tartotta a minőség és az elérhető árfekvés kombinációját, azaz a jó ár - érték arányt. A sorozat több, mint 20 féle változatban érhető el: bőrszíjjal és acélcsattal egyaránt. Számlapszínek tekintetében a konzervatív fekete / ezüsttől a kék árnyalatain keresztül a rózsaszínig. (MTS-100D-2AVEF / LTS-100D-4AVEF) 

 

Vékony és elegáns 

A Casio Edifice a sportos elegancia szinonimája. Az új fejlesztéseknek köszönhetően Super Slim modellcsalád zafír kristályüveggel az exkluzív megjelenés irányába is tesz egy lépést, miközben a limitált kiadású Toro Rosso modellek karbonszálas hátlappal erősítik a sportos külcsínt. Tokjuk 9 milliméternél vékonyabb és a csathoz hasonlóan nemesacélból készült. A klasszikus ezüst mellett, merész fekete, vagy sportos Scuderia Toro Rosso díszdobozos limitált kiadások is rendelkezésre állnak. (EFR-S567D-1AVUF)

 

Karóra kemény túrákhoz 

„Az új Casio G-Shock Mudamaster "Quad sensor" a zord körülmények közötti túlélés egyik záloga. Továbbfejlesztett változata már Bluetooth révén okostelefonhoz csatlakoztatható; tokja részben karbonból készül” – emelte ki a szakember. A megszokott fokozott ütés-, rezgés és 20 bar vízállóság mellett por-és sárálló is. Magasság-, légnyommás- és hőmérő, iránytű, lépésszámláló, GPS, napfelkelte/napnyugta adatok: minden, ami egy kemény túrához vagy bevetéshez kell. Az automatikus háttérvilágítás kéz mozdításra magától bekapcsol, hogy éjszaka is gördülékeny legyen az óra használata. A megszokott feketén kívül katonai zöld illetve narancs színű szíjjal is kapható. (GG-B100-1A9ER)

 

Vintage Casio

Az örök Casio Vintage (lásd még Casio Retro) minden évben megrázza magát és nem csak trendi marad, de alkalomadtán trendet is teremt a divatkiegészítők terén. Az új Milánó-szíjas, magasfényű tokozással készült Vintage A700 család magában hordozza az 1974 óta klasszikussá vált nyomógombos Casio-jegyeket, de a dizájn mindenképpen napjainkat idézi. Elérhető arany és ezüstszínben, hagyományos acélcsattal, valamint trendi milanese szíjjal is. (A700WEMG-9AEF) 

 

Gorillaz a köbön

A Casio G-Shock és a Gorillaz zenei formáció együttműködése előtt tisztelegve a Casio két modellt is "Gorillaz" köntösbe öltöztetett: karbon tokos GA-2000 és az eredeti 1983-as első G-Shock formavilágát idéző GW-B5600. A limitált kiadás nemcsak az óra színvilágában, de a speciális fémdobozon és díszcsomagoláson is visszaköszön. (GA-2000GZ-3AER)

Kulcsszavak: Casio óra karóra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50