A G-SHOCK Carbon kedvünkre alakítható a cserélhető szíjakkal

forrás: Prím Online, 2019. április 30. 11:33

A Casio a baseli órakiállításon leplezte le G-SHOCK kínálatának legújabb tagját, a Carbon-szériát. „A városi és az outdoor életstílus kívánalmainak megfelelő, nagy ellenálló képességgel rendelkező G-SHOCK Carbon modellek gondtalan használhatóságot biztosítanak” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

A Carbon Core Guard technológia a szénszál erősítésű műgyanta tok, a nagyméretű, nemesacél gombok és vékony hátlap egységét jelöli, mely a GA-2000 sorozat számára egyszerre garantálja a magabiztos funkcionalitás és a könnyű kialakítás minden előnyét. „A GA-2000 karbon sorozat kiemelkedő számlap-részleteivel, felirataival és indexeivel, valamint a modell színvilágához igazodó, sötétben is biztos leolvashatóságot kínáló, élénk mutatófestéssel felsőkategóriás, kifinomult megoldásokat használ” – jegyezte meg a Casio termékmenedzsere. 

 

A G-SHOCK GA-2000 három bemutatott és elérhető típusa a legújabb Carbon Core Guard struktúra szerint épül fel, amely minden eddiginél ellenállóbb, ugyanakkor rendkívül könnyű óratokot eredményez. A szemet gyönyörködtető új órák vibrálóan élénk színárnyalati között találunk sárgát (GA2000-1A9), türkizt (GA2000-1A2) és egy limitált kiadású narancssárgát (GA2000E-4). Utóbbi különlegessége, hogy speciális dobozában további két szíj bújik meg, így ezek tetszés szerint cserélhetők. Az egyik egy military jellegű zöld szövetszíj, a másik egy outdoor jellegű fekete műanyag szíj; így saját stílusunknak és az aktivitásunknak megfelelően tehetjük egyedivé az óra megjelenését. 

 

 

 

Az új GA-2000 sorozat a G-SHOCK órák igen népszerű jellemzőit, technológiáit és funkcióit is kínálja, például:

  • 200m (20 bar) vízállóság
  • Fokozottan ütés- és rezgésálló kivitel
  • Super LED Light számlap-megvilágítás
  • Világidő funkció (31 időzóna / 48 város)
  • 1/100 másodperces stopper
  • Mutató elmozgatás a kijelző leolvashatósága érdekében
  • Időzítő
  • Teljesen automatikus naptár

 

A Carbon Core Guard technológiát a G-SHOCK népszerű modellje, a Gravitymaster is megkapja (GWR-B1000). A karóra így extrém ellenálló képességre tesz szert. Ezen tulajdonságát a szénszál erősítésű monoblokk rendszerű tok és hátlap egysége adja, amely még fejlettebb vízzáró konstrukciót eredményez. A különleges anyagok használata - például a szénszál a lünettán, illetve a szíjon, vagy a titán a gombokon és a gombfészkeken - az óra felépítését rendkívül erőssé, közben még könnyebbé és tökéletesen rozsdamentessé varázsolja. A GWR-B1000 Bluetooth-rendszerrel, valamint rádiójelvezérelt pontos idő-beállítással biztosítja a professzionális felhasználás - például repülés - igényeinek megfelelő, tökéletes pontosságot.  Állandó működéséről pedig a Tough Solar fényenergiás technológia gondoskodik, amely feleslegessé teszi az elem beépítését. A Gravitymaster sok hasznos funkcióval, így például 300 város időkijelzésével, valamint „telefon megtaláló” funkcióval is rendelkezik. 

 

 

 

A GA2000-1A9 és GA2000-1A2 április elejétől kapható 45.990 forintos javasolt fogyasztói áron. A limitált GA2000E-4 pedig május elejétől, 55.990 forintos javasolt áron érhető el a Casio kiemelt viszonteladóinál és a webshopokban. Az új Gravitymaster már megvásárolható kétféle színben, 289.990 forintos áron.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50