Sony Xperia go és sola a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2012. szeptember 19. 12:25

A Vodafone Smart Store portfoliójában szeptember elejétől mind a strapabíró Sony Xperia go, mind az érintés nélkül vezérelhető sola is megtalálható.

Egészen eddig kevés igazán kellemes külsejű okostelefon volt felfedezhető a mobilkommunikációs piacon, melyek a normális igénybevételen túl is terhelhetők lettek volna. Most azonban a Sony Ericsson Xperia active utódjaként piacra került go valóban dizájnos, mindemellett tökéletesen strapabíró külsővel várja leendő tulajdonosait.

Sony Xperia go



Az alig 9,8 mm vékony készülék IP67-es minősítést kapott, melynek értelmében a készülék szerkezete teljes egészében megakadályozza, hogy bármilyen idegen anyag a telefon belsejébe kerülhessen, beleértve természetesen a vizet is. Ennek köszönhetően tehát a go 1 méter mélységig akár egy rövidebb víz alatti videofilm vagy fotók elkészítésére is alkalmas lehet. A többek között gyorsindító opcióval ellátott, panorámafunkciós és 3D üzemmódban is működő 5 megapixeles kamera ehhez tökéletes megoldást nyújt, ahogy az 1280x720 pixeles felbontású HD minőségű videofelvevő is.

A nagy teljesítmény érdekében egy kétmagos, 1 Ghz-es processzor található a telefonban, mely Android 2.3 operációs rendszerrel párosul, akárcsak a Sony Xperia sola esetében.

A sola legnagyobb újdonsága a Floating Touch technológia, mely nem mást jelent, minthogy bizonyos funkciók már úgy is elérhetők, hogy az ujjak csak az érintőképernyő közelében vannak, nem kell hozzáérni ahhoz. Ez egyelőre leginkább a webböngészőben használható, de a Sony természetesen tervezi a technológia továbbfejlesztését is.

A szintén dizájnos, elülső oldalon lépcsőzetes kialakítású sola karcálló kijelzője 4 hüvelykes, felbontása 480x854 képpontos. Autofókuszos kamerája – akárcsak a go-nak –5 megapixeles, a videó felvételek pedig HD minőségben, 720 p felbontásban készíthetők el.

Az NFC képes készülékben 512 MB RAM található, belső memóriája 4 GB, mely micro SD kártyával tovább bővíthető.

Sony Xperia sola

 

A Sony Xperia go Mátrix 5  tarifával már 6990 forintos kezdőrészlettel elérhető a Vodafone Smart Store-ba, míg a Sony Xperia sola  ugyanezen tarifával  9990 forintos kezdőrészlettel vásárolható meg.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38