LG T385 okostelefon: Egyszerűen közösségi

forrás Prim Online, 2012. szeptember 13. 19:18

Az LG Electronics legújabb mobilja a LG T385 a gyártó saját szoftverét futtatva nyújt okos funkciókat és a közösségi oldalakat használókat célozza meg. A készülék Facebook, Twitter elérést, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatot, valamit több nap készenléti időt kínál, mindezt három színben. A mobil a Blue Mobile kínálatában és a Saturn üzleteiben kapható jelenleg.

„Az LG T385-ös saját operációs rendszerrel ellátott mobiltelefont azoknak tervezték, akik okos funkciókat szeretnének, de nem vágynak Androidos vagy Windows Phone 7-es készülékre.” — nyilatkozta Piro Péter az LG Electronics Magyar Kft. regionális mobilkommunikációs értékesítési vezetője. — „Ez a telefon divatos, könnyű kezelni és töltés nélkül több napig rendelkezésre áll.”

Az LG Electronics legújabb Magyarországon kapható mobiltelefonja a gyártó saját operációs rendszerével fut. A fiatalos készüléket közösségi kapcsolattartásra optimalizálta a gyártó, így elérhetők rajta olyan népszerű oldalak, mint a Facebook, a Twitter és a YouTube. Ehhez nyújt segítséget a Wi-Fi és a Bluetooth kapcsolat. A 3,2 inches érintőképernyőn kényelmes a weben történő böngészés és az üzenetek olvasása egyaránt. Az On Screen Phone funkció használatával egyszerű áthúzással oszthatók meg tartalmak a telefon és a PC között, illetve hosszabb üzeneteket vagy Facebook állapotfrissítéseket is könnyebb a számítógép billentyűzetén írni. A Live Update funkció pedig segít, hogy ne maradjunk le semmiről, hiszen a funkció értesít a Facebook és Twitter frissítésekről. Az időjárást és az elmulasztott hívásokat pedig a „Weather widget” és a „Missed Call Alert” jelzik.



Formaterv
Az LG legutóbbi formatervezési irányzatát a szögletes kialakítás jellemzi, amit a T385 esetében a készülék oldalán húzódó metál élek formálnak egyedivé. A mobil fogását a lekerekített hátlap teszi kényelmessé, az előlapon pedig a képernyőt 10,7 mm-es keret veszi körül. Az LG T385 fehér, fekete és borvörös színekben lesz elérhető a magyar vásárlók számára.
A készülék ára értékesítési csatornánként változik.

Főbb termékjellemzők:

Ÿ    Hálózat: 850/900/1800/1900
Ÿ    Méret: 103 x 59,5 x 10,7 mm
Ÿ    Súly: 96g (akkumulátorral együtt)
Ÿ    Kijelző: 3,2 inches, TFT kapacitív érintőképernyős QVGA
Ÿ    Operációs rendszer: LG A-osztály (2.n)
Ÿ    Memória: 2GB / 1GB, 50 MB (Micro SD kártyával 16 GB-ig bővíthető)
Ÿ    Kapcsolat: Bluetooth, Wi-Fi
Ÿ    Kamera: 2M FF
Ÿ    Akkumulátor: akár 560 óra készenléti és 15 óra beszélgetési idő

Kulcsszavak: mobiltelefon okostelefon LG

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38