Ma este indul a Black Friday a Vivre.hu-n

forrás: Prím Online, 2020. november 11. 16:28

A Vivre ma este indítja el Black Friday kampányát akár 90%-os kedvezményekkel. A vállalat az előző évhez képest is nagyobb kínálattal készült és megduplázta a termékek mennyiségét, felkészülve a vásárlók igényeire és a rendelések gyors kiszállítására. 

Az akció a Vivre működési területének összes országában elérhető lesz. Az online vásárlás iránti növekvő kereslet, valamint a felgyorsult vállalati növekedés miatt a Vivre 80 százalékos növekedésre számít a 2019. év azonos időszakával összevetve.

 

„Különleges Black Friday akcióra és több mint 10 millió eurónyi bevételre számítunk elemzéseink alapján. Nyár óta dolgozunk a marketingstratégiánkon, készletünkön, az árainkon és a termékeken. Több mint 24 000 m2-rel növeltük raktárainkat és új felszerelést szereztünk be, amikkel automatizáltuk a rendelések csomagolását és kiszállítását”, kezdte Monica Cadogan, a Vivre ügyvezetője és társalapítója. „Mindemellett fejlesztettük az infrastruktúránkat is, hogy a jelenlegi forgalom háromszorosát is bírja a rendszerünk. Úgy vélem, felkészültünk a nagy keresletre és vásárlóink szükségleteire, akik érdeklődéssel várják az akciót.”

 

 

A Vivre.hu kedvezményei a webáruházban szereplő összes termékkategóriára érvényesek lesznek november 15-ig. Idén a látogatók konyhai kiegészítőket 890 Ft-tól, dekorációkat 1490 Ft-tól, szőnyegeket 2590 Ft-tól, életmódtermékeket 2290 Ft-tól, világítótesteket 4290 Ft-tól, székeket 6790 Ft-tól és kanapékat 57 990 Ft-tól vásárolhatnak.

 

A Vivre új applikációja idén ősszel jelent meg, amelyben a legfrissebb funkció, az AR (Augmented Reality) javítja a vásárlás élményét. Ennek segítségével a látogatók képek alapján elhelyezhetik a termékeket otthonaikban, mielőtt megvásárolnák azokat.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59