Vezeték nélküli fülhallgatócsaláddal lép a magyar piacra a Niceboy

forrás: Prím Online, 2020. május 19. 15:41

Bemutatta HIVE-fülhallgatócsaládját a Niceboy. A cseh gyártó vezeték nélküli modelljeivel (HIVE Drops, HIVE Podsie és HIVE Pods2) lép a magyar piacra, melyek Bluetooth 5.0 atadátvitelt, MaxxBass technológia biztosította hangzást, valamint IPX5-ös vízálló kivitelt kaptak. A fülhallgatók tenyérnyi méretű, USB-C porttal felszerelt töltődobozai azonnali energiaellátást tesznek lehetővé, melyeknek köszönhetően akár egy teljes napon keresztül képesek biztosítani a zenei élményt.

 

HIVE Pods2 – a nagytestvér

HIVE készülékcsaládjával mutatkozik be a magyar piacon a Niceboy. A gyártó vezeték nélküli fülhallgatóit mutatja be először Magyarországon, melyek közül a Pods2 készülékét látta el a legkifinomultabb technológiával. A fülhallgató különböző méretű füldugói IPX5 védettségüknek köszönhetően szélsőséges időjárási körülmények között is biztos teljesítményt nyújtanak, hatótávolságuk pedig 10 méter, így kényelmesen csatlakoztathatók sportszerekhez, okosórákhoz vagy vezeték nélküli hangszórókhoz is. A készülék megnövelt adatátviteli sebességéről a Bluetooth 5.0 gondoskodik, míg a felhasználó számára a MaxxBass technológiás hangrendszer teszi egyedivé a zenei élményt. A Niceboy beépített mikrofonnal is ellátta a készüléket, így sportoláshoz és telefonáláshoz is ideális, hiszen a hívásokat kézi használat nélkül bonyolíthatja le a felhasználó. A fülhallgatón található okosgombok több funkciót is ellátnak: a fogyasztó változtathatja a hangerőt, válthat a zeneszámok között, továbbá hívásokat is indíthat. A Pods2 a töltődobozból való kiemelést követően automatikusan elvégzi a kívánt okoseszközhöz való párosítást, így nem igényel külön beállítást a telefonhoz csatlakoztatás. A készülék üzemideje a feltöltést követően 7 óra, töltődobozával – mely könnyen elfér a felhasználó zsebében – azonban akár 35 órán keresztüli használatot is képes biztosítani.

 

HIVE Drops és HIVE Podsie – a nagyok nyomában

A gyártó a fülhallgatócsalád további két készülékét is hosszabb üzemidővel és érintésvezérlő képernyővel ruházta fel: a HIVE Podsie 3,5 óráig üzemképes, töltődobozával azonban 15 óra zavartalan zenehallgatást biztosít. A Podsie kezelőszerve közvetlenül a fülhallgatón található, így sem a bejövő hívásfogadásához, sem a számok közötti léptetéshez nem szükséges elővenni a csatlakoztatott készüléket. A fülhallgató mikrofonja aktív zajszűréssel semlegesíti a környezeti zajokat, lehetővé téve ezzel a minél jobb zenei élményt.

A HIVE Drops esetében is a MaxxBass technológia biztosítja a finomra hangolt és kiegyensúlyozott hangminőséget, továbbá IPX4 védettség gondoskodik arról, hogy a zenehallgatást semmilyen külső környezeti tényező ne zavarhassa meg. A Drops üzemideje 3 óra, mely a töltődobozhoz csatlakoztatva 12 órára növelhető. A készülék a hagyományos nyomógombok helyett intuitív érintésvezérlést kínál, továbbá beépített mikrofonnal látták el a vezeték nélküli beszélgetésekhez.

 

 „A Niceboy true wireless fülhallgatói azok számára készültek, akiknek fontos a letisztult, modern stílus és a kiváló zenei élmény, ám mindezt elérhető áron szeretnék megkapni” – mondta el Jakub Svoboda a gyártó ügyvezetője.

 

A HIVE fülhallgatócsalád termékei elegáns fekete színben elérhetők az online kereskedők kínálatában: a HIVE Pods2 és a HIVE Podsie 16.490 forintos, a HIVE Drops pedig 14.990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14