Karácsonyi termékajánló a Sonytól

forrás: Prím Online, 2018. december 4. 15:48

Hamarosan itt a karácsony, ezért a Sony idén is összeállította azoknak a termékeknek a listáját, amelyek garantáltan mosolyt csalnak szeretteid arcára, ha megleped velük őket. Íme néhány ajándéktipp azoknak, akik még időben szeretnék megtalálni a tökéletes ajándékot a család bármely tagjának, vagy önmaguknak.

 

Ajándék ötletek a zene szerelmeseinek

Zárd ki a külvilágot!

Ha szeretteid az ünnepek alatt is kiváló hangminőségben, magas hangerővel és zavartalanul szeretnék hallgatni kedvenc dalaikat, akkor a Sony 1000X termékeit nekik találták ki. A zajszűrő technológiával ellátott fejhallgatók többféle színben és stílusban kaphatók, így a család minden tagja megtalálhatja a neki megfelelőt. Az 1000X termékcsalád legújabb tagja, a WH-1000XM3 fejhallgató kivételes zenei hangzásról gondoskodik és többek között kiszűri az utca zaját vagy a petárdák durranásait. Ha repülő útra vinnéd magaddal, akkor a Gyors fülelés üzemmódot biztosan imádni fogod! Érintsd meg tenyereddel a fejhallgató külső peremét, és beszélgess utastársaddal vagy a légiutaskísérővel, anélkül, hogy le kelljen venned a fejhallgatót, sőt a termék a légnyomáshoz igazítja a zajszűrő teljesítményét. Ha egy diszkrét, teljesen vezeték nélküli modellre vágysz, akkor ne keress tovább! A WF-1000X fülhallgató egész nap kényelmesen meglapul a füledben és segít megszabadulni a vezetékektől és a külső zajoktól, ráadásul stílusos kialakítása vonzza a tekinteteket. 

 

 

Ünnepi buli bárhol, bármikor az EXTRA BASS hangszórókkal

Szívesen buliznál egy nagyot a barátokkal? Ragadd magadhoz vagy add nekik ajándékba az SRS-XB41 EXTRA BASS vezeték nélküli hangszórót és csapjatok egy felejthetetlen partit! A pehelykönnyű hangszórót bárhová könnyedén magaddal viheted! A Sony mérnökei arra is ügyeltek, hogy a por és víz se tehessen kárt benne, így az sem baj, ha eltalálja egy-két hógolyó. 

 

 

Kapcsold be a LIVE SOUND üzemmódot és élvezd kedvenc dalaid úgy, mintha élőben hallgatnád őket. A döntött hangsugárzók és az új DSP technológia együttesen szélesebb hangzás területet fednek le, így még élethűbben szól majd a „Last Christmas” vagy a szilveszteri szuper mix.

 

Emeld a tétet a Wireless Party Chain funkcióval, amelynek bekapcsolásakor több hangszórót köthetsz egybe BLUETOOTH kapcsolaton keresztül. Ne aggódj, ilyenkor a fény és a zene is szinkronizálódik, így senki sem esik ki a ritmusból. Barátok, ünnepi hangulat és kivételes hangélmény. Kell ennél több egy tökéletes partihoz? 

 

Ha egy olyan apró ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteid, amely szinte bárhol elfér, mégis nagy hangerőre képes, akkor az SRS-XB01 mini hangsugárzó a tökéletes ajándék. Vízálló kialakításának köszönhetően a medence mellett is kiváló hangminőségben élvezheted kedvenc zenéid. Az EXTRA BASS funkcióval ellátott SRS-XB01 piros, sárga, zöld, kék, valamint fehér és fekete színben is kapható, így ideális választás lehet a család bármely tagjának. 

 

Tökéletes ajándék fitness rajongóknak 

Az új Sony WF-SP900 fülhallgató kitűnő választás lehet azoknak, akik szeretnek sportolni vagy éppen most teszik le fogadalmukat, arra hogy többet látogatják az edzőtermeket a hideg téli napokban is. Az IPX5/8 vízállósági besorolás gondoskodik róla, hogy a medencében is funkcionáljon, illetve bárki magával viheti a nyaralására, ugyanis akár a tengerben is 2 méteres mélységig élvezhetjük vele kedvenc zenéinket. Ráadásul a WF-SP900-ban 4GB belső memória is található, így külső eszközre sincs szükség a használatához. 

 

 

 

Aranyozd be az ünnepeket ezzel a színes fejhallgatóval

Olyat ajándékoznál, akinek a divat a mindene, még akkor is, ha szórakoztató elektronikai cikkekről van szó? A WH-H900N vezeték nélküli fejhallgató olyan különleges színekben kapható, mint a szürkületi vörös, halvány arany és horizontzöld, így harmonikusan illeszkednek a legtrendibb ruhatárhoz vagy kiegészítőkhöz. Stílusos megjelenése miatt viselője szinte a kifutón érezheti magát, akkumulátor ideje pedig kiemelkedő, akár 28 órán keresztül élvezheti vele kedvenc zenéit.

 

 

 

Káprázatos élmények az egész családnak

Élvezd kedvenc ünnepi filmjeid 4K felbontásban 

A karácsonyi szünetben sem szeretnél lemaradni kedvenc filmjeidről és sorozataidról? A Sony káprázatos BRAVIA MASTER televíziói, az AF9 és a ZF9 55” és 65” képátlóval érhetők el, amelyeken 4K HDR képminőségben, mély feketével, lenyűgöző fehérrel és részletgazdag, élethű színekkel jelennek meg a klasszikus karácsonyi filmek is. A Sony egyedi Acoustic Surface Audio+ technológiájának köszönhetően a hangzás egyenesen a TV képernyőjéből érkezik, így már nincs szükség külső hangfalakra. 

 

 

Mozizz otthon családoddal az ünnepek alatt is

Éld át nappalidban a mozifilmek fantasztikus hangulatát a világ első Dolby Atmos soundbarjával, a Sony HT-ZF9-cel. A háromdimenziós térhangzásról a Sony új Vertical Surround Engine fejlesztése gondoskodik, amelynek segítségével olyan hangminőségben élvezheted kedvenc karácsonyi filmjeid, mintha te is részt vennél a cselekményben. A beépített Dolby Atmos és DTS:X hangzás betölti a nappali teljes egészét, így bárhonnan kivételes hangminőségben lehet részed.

 

 

 

Hihetetlen hangzás karcsú kivitelben

Azoknak, akik kis lakásban élnek, de mégsem szeretnének kompromisszumot kötni a hangminőség terén tökéletes választás a Sony HT-SF200 kompakt hangprojektora, mely mély basszussal nyújt kiváló hangélményt a kisebb nappalikban is. Hab a tortán a Sony egyedi S-Force PRO Front Surround technológiája, amely kivételes hangzást biztosít, bárhol legyél a szobában. Varázsolj csodálatos moziélményt nappalidba, vagy hallgasd meg a legszebb karácsonyi dalokat szeretteid körében, úgy, mint eddig soha. 

 

 

 

Örökzöld klasszikusok lenyűgöző képminőségben

Koronázd meg Blu-ray gyűjteményed a Sony szemrevaló UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval. A HDR10 és Dolby Vision szabványoknak köszönhetően a Blu-ray lejátszó kiváló képminőségben, élénk színekkel, kontraszttal és fényerővel jeleníti meg a korongon lévő tartalmakat, valamint a 4K streaming szolgáltatások széles választékát.

 

 

 

Ajándék ötletek neked, ha mindened a fotózás

Örökítsd meg a legizgalmasabb pillanatokat!

Az új Sony DSC-HX99 és DSC-HX95 kompakt fényképezőgépei elférnek a zsebedben vagy a táskádban, így bármilyen ünnepi kalandra magaddal viheted, és a téli napsugarak sem gátolják, hogy dokumentáld a családi pillanatokat. A zoomtartomány 24 mm-től 720 mm szuper telefotó széles nagylátószögig bővíthető, így témáidat több nézőpontból és távolságból is, kiváló képminőségben örökítheted meg. Ezekkel az apró gépekkel 4K videókat is felvehetsz a belső tárhelyre, a dönthető LCD kijelzőn pedig azonnal visszanézheted az eredményt. 

 

 

 

Ne maradj le semmiről!

A Sony α7 III, cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgéppel akár 10 képkocka/mp sebességű sorozatfelvételt készíthetsz, a 24.2MP-es hátsó megvilágítású Exmor R CMOS képérzékelő és az ISO 100 – 51 200 széles tartomány gondoskodnak róla, hogy a karácsonyi emlékeket makulátlanul megörökíthesd. Ráadásul a Csendes üzemmód és az Eye AF funkciók segítségével zavartalanul örökítheted meg legmeglepőbb ajándékbontásokat.

 

 

 

Készítsd el a legszebb karácsonyi családi fotót a Sony továbbfejlesztett objektívjével

Ha csak a tökéletes családi portréval és pillanatképekkel elégedsz meg, akkor  párosítsd α7 III fényképezőgéped a SEL2470GM objektívvel, amely többek között általános használatra és események fotózására is kiváló választás. A G Master standard zoomobjektívben a piac legfejlettebb technológiái foglalnak helyet, amely ráadásul ellenáll a pornak és a nedvességnek is.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50