Ultra-könnyű Razer Kraken X fejhallgató lehetővé teszi a fáradtság nélküli, non-stop játékot

forrás: Prím Online, 2019. június 11. 08:59

A Razer bemutatta a Kraken X vezetékes gamer fejhallgatóját. Rendkívül könnyű és kényelmes kialakítása, valamint a 7.1-es térhangzás alkalmassá teszi az egész napos játékra - anélkül, hogy túl sokba kerülne. 

A Razer emellett azt is bejelentette, hogy az összes, 2019-től kezdődően forgalomba kerülő gamer fejhallgatója képes lesz a 7.1-es térhangzásra, így biztosítva a tisztességtelen versenyelőnyt a játékokban. 

 

RAZER KRAKEN X

A Kraken X-et úgy tervezték, hogy magasfokú kényelmet biztosítson egész nap. 

Igen, egész nap. 

 

Az újratervezés révén a jól ismert Razer Kraken profil rendkívül könnyű, mindössze 250 gramm (0,55 font) súlyúvá karcsúsodott, így a piacon megtalálható egyik legkönnyebb gamer fejhallgatóvá vált. Ez pedig a puha memóriahab fülpárnákkal, szemüvegszár-csatornákkal és állítható fejpántokkal kiegészülve egy minden kétséget kizáróan kényelmes gamer fejhallgatóvá teszi a Kraken X-et. 

 

A valódi játékbeli hangzás nem lehet teljes 7.1-es térhatású hangok nélkül. Már a megfizethető árú, új Kraken X fejhallgató is 7.1-es térhangzással rendelkezik, a konkurencia pénztárcabarát gamer fejhallgatóinak sztereó hangzásával ellentétben. A valódi versenyelőnyt biztosító 7.1-es térhatású hangszoftver pontos helyzeti hangzást nyújt még a csata forgatagában is. Ez egy olyan, a játék szempontjából kritikus elem, amely segít pontosan meghatározni, hogy honnan érkezik a veszély. A 7.1-es térhangzás a 64 bites Windows 10 operációs rendszereken érhető el a Kraken X eszközzel. 

 

„A Kraken X minden játékos számára kiváló választás.” - nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria-részlegének alelnöke. „Rendkívül könnyű és hihetetlenül kényelmes, így órákon át játszhatsz benne. A 7.1-es térhangzás révén pedig tökéletes társ a játékbeli győzelmekhez, és a játékban történő elmerüléshez.”

 

A Kraken X egy hajlítható kardioid mikrofonnal rendelkezik. Szűk iránykarakterisztikája elnyomja a hátsó és az oldalsó zajokat, így csapattársaid mindig kristálytisztán hallják majd a hangodat. A gyors és könnyű hozzáférés érdekében a mikrofonnémító kapcsoló, valamint a hangerőszabályzó közvetlenül a fejhallgatón található. 

 

A játékosok a Kraken X fejhallgató előnyeit számos eszközön élvezhetik. Az univerzális 3,5 mm-es csatlakozás használatának köszönhetően a fejhallgató a PC, a PS4, az Xbox One, a Nintendo Switch és mobil eszközökkel is kompatibilis. 

 

A Kraken X klasszikus fekete színben, másik változata, a Kraken X for Console pedig fekete színben, kék kiemelésekkel kerül forgalomba.

 

 

TÉRHANGZÁS MINDENKINEK

A Razer - ugyancsak a mai naptól - valamennyi gamer fejhallgatója esetében még tovább növeli a versenyelőnyt, hiszen az összes 2019-es, 99 dollár alatti fejhallgatója számára - a kényelmes viselet érdekében hűtőzselével töltött fülpárnákkal, a kristálytiszta csapatkommunikációhoz pedig egy visszahúzható kardioid mikrofonnal rendelkező, legújabb, 2019-es Kraken esetében is (amelynek ajánlott fogyasztói ára $79,99) - 7.1-es térhangzást biztosít. 

 

A a $99 USD-os, vagy annál magasabb árú eszközökben - mint például amilyen a Kraken Tournament Edition, vagy a Nari vezeték nélküli fejhallgatócsalád – a teljes körű audio testreszabási- és mikrofonjavítási funkciókat kínáló, prémium THX Spatial Audio hangtechnológia is elérhetővé válik. 

 

Azon Kraken 2019 tulajdonosok, akik hozzá szeretnék jutni a 7.1-es térhatású szoftverükhöz, aktivációs kódjukat a fejhallgatójuk RazerID-n elvégzett regisztrálását követően – amelyhez a fülpárnák alatti fülhallgató hangszórókon található sorozatszám szükséges – szerezhetik meg. 

 

 

ELÉRHETŐSÉG 

Razer Kraken X 

$49,99 USD / €59,99 ajánlott fogyasztói ár 

Razer.com - 2019. június 6.

Világszerte - 2019. II. negyedév

 

Razer Kraken X for Console

$49,99 USD / €59,99 ajánlott fogyasztói ár 

Razer.com - 2019. június 6.

Világszerte - 2019. II. negyedév

További információkért kérjük, látogass el a  www.razer.com/kraken-x-console oldalra. 

 

TERMÉKJELLEMZŐK - Kraken X és Kraken X for Console

Fejhallgatók

  • Frekvenciaválasz: 12 Hz-től 28 kHz-ig 
  • Impedancia: 32 Ω @ 1 kHz
  • Érzékenység (@1 kHz): 106 dB
  • Hangszórók: 40 mm-es hangszórók, neodímium mágnesekkel
  • Belső fülpárna-átmérő: 65 x 44 mm
  • Csatlakozó típusa: 3,5 mm-es analóg
  • Kábelhossz: 1,3 m / 4,27 láb 
  • Körülbelüli súly: 250g / 0,55 font
  • Ovális fülpárnák: A teljes fület beborító, műbőr kialakítás a hangszigetelés és kényelem érdekében 

 

Mikrofon 

  • Frekvenciaválasz: 100 Hz-től 10 kHz-ig
  • Jel-zaj arány: ≥ 55 dB
  • Érzékenység (@1 kHz): -42 ± 3 dB
  • Iránykarakterisztika: Egyirányú ECM boom

 

Vezérlés a fejhallgatón

  • Hangerő növelése és csökkentése
  • Mikrofon gyorsnémító kapcsoló

 

Audiohasználat

  • Audiohasználat: 3,5 mm-es audio csatlakozóval ellátott eszközök
  • Audio + mikrofon használat: 3,5 mm-es audio + mikrofon kombinált csatlakozóval ellátott eszközök
  • Audio / mikrofon elosztó adapterkábel használata: Külön 3,5 mm-es audio- és mikrofon-csatlakozóval ellátott eszközök

Térhangzás: Csak a Windows 10 64 bites változatában érhető el

Kulcsszavak: fejhallgató Kraken X Razer

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50