A megjelenés küszöbén a Galaxy S4 Android 4.3 Jelly Bean frissítése

Már több változatban is kiszivárgott a Samsung Galaxy S4-re szánt Android 4.3 Jelly Bean rendszerfrissítés, mely számos újítás mellett a Galaxy Gear okosóra támogatását, a Samsung Knox biztonsági szoftvert és a szövegek szebb megjelenítését (a továbbfejlesztett színkezelés jóvoltából) is magában hordozza. Mivel a legutóbb nyilvánosságra került firmware csak kevés változtatást tartalmaz a korábbihoz képest, valószínű, hogy legkésőbb november elején elérhető lesz a végleges update. Ami a Galaxy Note II és Galaxy S III ugyanezen frissítését illeti, kicsit később, de még mindenképp ebben az évben kerül rá sor.

 

[Forrás: Übergizmo]

2013. október 15. 15:39

GSM rövidhír KATEGÓRIA TOVÁBBI PROGRAMJAI

Mi folyik a hálózaton? - Kisregény vagy kislegény?

Egy perc híján öt óra: vajon miféle tartalommal tölthették ki az elmúlt hét leghosszabb mobilhívását? Egy úton lévő apuka mondott mesét kisfiának, aki csak nagysokára tudott elaludni? Időn és téren átívelő szerelmes beszélgetés zajlott, amelynek végére egy végkimerülő akkumulátor tett pontot? Esetleg olasz vígjátékba illő veszekedésről lehetett szó, természetesen autópálya tempóban, száguldó kilométerekkel és adótornyokkal, a maximumra tekert bluetooth kihangosítóval? Valószínűleg sosem fog kiderülni. Ami viszont biztos: a Telekom maximális sebességű hálózatán minden történet szabadon, korlátlanul és zavartalanul áramlik. A leghosszabb vezetékes híváshoz képest azonban ők csak néhány pillanatot töltöttek vonalban. Vajon miről beszélhetett a telefon két végén lévő ember a Magyar Telekom vezetékes hálózatán, akik képesek voltak csaknem 66 és fél órán át egymásra figyelni? #IgyBeszeltekTi

2018. április 21. 13:03

Kövess minket a Facebookon!

Legnépszerűbb programok

WinX YouTube Downloader 4.0.10
letöltések száma: 848
VLC Media Player 3.0.1
letöltések száma: 713
Epubor Reader 1.0.1.228
letöltések száma: 710
Combofix 18.3.14.1
letöltések száma: 532
IrfanView 4.51
letöltések száma: 499
ProgDVB 7.23.3
letöltések száma: 470
DVD to MP4 3.0.5
letöltések száma: 438
Audio Silence Trimmer Pro 1.1.7
letöltések száma: 416
FSS YouTube MP3 Converter 1.4.0.9
letöltések száma: 373

Letöltés varázsló

Letöltés varázsló

Megjelent a letöltés.com Letöltés Varázslója melynek segítségvel könnyen összeállíthat kedvenc programjaiból egy installáló programot, így pár kattintással telepítheti alap programjait a windowsra.

Adobe oktató videók

cloudappsportal.com
cloudappsportal.com