Novemberétől Magyarországon a HTC One X+

forrás Prim Online, 2012. október 2. 13:13

A HTC bejelentette a HTC One X+ készüléket, amely a népszerű HTC One X okostelefon utódja, HTC Sense 4+-szal és Android™ Jelly Beannel. A HTC One X+ a HTC One család lenyűgöző kameráját és élethű hangzását egyesíti még kiválóbb teljesítménnyel, hosszabb akkumulátoridővel és nagyobb belső tárhellyel.

Teljesítmény, üzemidő, tárhely
A HTC One™ X+ LTE képes verziója az 1.7 GHz-es négymagos NVIDIA® Tegra® 3 AP37 processzornak és a 64 GB-os belső tárhelynek köszönhetően 67%-kal gyorsabb, mint a HTC One™ X LTE verziója. Villámgyors működése böngészés, játék vagy letöltés közben sem hagyja cserben használóját.
A rendkívüli teljesítmény mellett a HTC One™ X+ akár 50%-kal megnövekedett beszélgetési időt is a magáénak tudhat, köszönhetően a 2100 mAh-s akkumulátornak.



Fotók, zenék és filmek
Elődje lenyűgöző kameráját egy sor intelligens funkcióval kiegészítve a HTC One X+ felső kategóriás mobil felhasználói élményt biztosít, Sense™ alapokon. Az előlapi kamerával önarckép módban nagyfelbontású fotók készíthetők akár több szögből is működő arcfelismerő funkcióval és finom javításokkal a bőr és a szemszín kapcsán. Sightseeing módban a bekapcsoló gomb megnyomásával rögtön a kamera jelenik meg a kijelzőn, ennek köszönhetően a készülék mindig készen áll a pillanatok azonnali rögzítésére. A galériában pedig két új nézet segíti a fotók és videók rendszerezését, választhatunk ugyanis a felvétel helye vagy a felvétel készítésének ideje szerinti nézetek között.

A Beats Audio - mely kizárólag a HTC készülékeken érhető el – stúdió minőségű élethű hangzást biztosít tisztább énekhangzással és részletgazdagabb magas hangokkal zeneszámok, játékok vagy filmek esetén is. A Tap and Go, amely Sense 4+ újabb funkciója, a felhasználóknak lehetőség biztosít arra, hogy telefonjukat egy érintéssel összekapcsolják egy Beats hangszóróval. A leválasztás pedig szintén csak egy érintés műve.

A HTC Watch 2.0 filmek ezreihez biztosít hozzáférést. A Sense 4+ egy újabb funkciójával, a video hubbal kiegészülve pedig minden videót, kisfilmet egy helyen lehet tárolni.

Egyszerű használatba vétel
A HTC Get Started a HTC egy új web-alapú szolgáltatása, ami lehetővé teszi a telepítési és testre szabási folyamat elvégzését a számítógépen keresztül. Az első használatba vétellel kapcsolatos beállítások egyszerűsítésével a készülék már rögtön a kicsomagolás után a felhasználó igényeinek megfelelően kezdi meg működését. A készülék egy gombnyomással magára ölti azokat a beállításokat és alkalmazásokat, melyeket a felhasználó a weben keresztül kiválasztott. Erről további információ a start.htc.com-on található.

Elérhetőség
A HTC One X+ 2012 novemberétől lesz elérhető Magyarországon. Az Android Jelly Bean frissítés HTC Sense 4+-szal a HTC One X és a HTC One™ S készülékekre szintén novembertől várható.
 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38