Minden egyben tárolórendszer a HP-től

Széll Zoltán, 2007. április 22. 13:39
A HP két új vezetőt nevezett ki a kis- és közepes vállalkozások (kkv) piacért felelős csapatába, valamint bemutatott egy, a kkv-piacra szánt AiO (All-in One = minden egyben) tárolórendszert és tárolófelügyelő szoftvert, amelyek segítik az ügyfeleket a tároló környezeteik költségének és bonyolultságának a csökkentésében.
A HP Technology Solutions Group részlegének a kkv-piaci tevékenységéért felelős igazgatójaként Urs Renggli (42) fogja koordinálni a tároló, szerver, szoftver és szolgáltatás üzleti egységeket, annak érdekében, hogy megbízható, megfizethető és egyszerűen kezelhető megoldásokat kínáljanak az ügyfeleknek.

A StorageWorks üzleti egységen belül igazgatóként Harry Baeverstad (54) lesz a felelős a kkv-termékstratégiáért és a piacra lépési programokért.

A HP StrorageWorks 1200 All-in-One Storage System (HP AiO 1200, minden egyben) a legújabb tagja a HP egyszerűen kezelhető, kkv-knak kínált tárolórendszer-családjának. Az integrált rendszert olyan informatikai szakemberek által kezelhetőnek tervezték, akik nem rendelkeznek speciális tárolóismeretekkel.

A HP Storage Essentials Standard Edition Storage Resource Management (SRM) szoftver, amely egyetlen, biztonságos webfelületen keresztül kezelhető, automatikussá teszi a bonyolult, manuális feladatok végrehajtását és javítja az informatikai erőforrások kihasználását.

HP StorageWorks 1200 All-in-One (minden egyben) tárolórendszer

A HP AiO1200 segíti az ügyfeleket abban, hogy megosszák, menedzseljék és védjék a gyorsan növekvő számú állományaikat és alkalmazásaikat. Problémamentesen egyesíti a fájlszerver, a megosztott tárolótömb és az adatvédelem funkcióit.

A HP AiO1200 tárolószerver 2U (88 mm) magas készülékháza a korábbiaknál nagyobb tárolókapacitást kínál a felhasználóknak. A 12 meghajtót befogadó tömb nagy teljesítményű vezérlője révén a tárolóhely lefoglalása nagymértékben alkalmazkodik az üzleti igényekhez. Az AiO Storage Manager támogatja a különböző típusú meghajtók egyidejű használatát, így az ügyfelek kihasználhatják a soros ATA (SATA) meghajtók költséghatékonyságát és a SAS (soros csatolású SCSI) meghajtók sebességét és megbízhatóságát.

Az All-in-One Storage Manager a Microsoft Exchange 2007 felhasználókat egy varázslóval támogatja az üzembe helyezésben és a migrációban, így a közvetlenül a kiszolgálókhoz illeszkedő tárolásról a hálózati tárolásra való átálláshoz csupán 10 egérkattintás kell. A 32 és 64 bites Windows Server 2003 szerverek környezetében felkészíthető az iSCSI protokoll alapú tárolásra. Az üzembe helyezést és a migrációt támogató varázslók segítik az adminisztrátorokat abban, hogy rugalmasan az egyedi alkalmazások tárolási igényeinek megfelelően elegyítsék a meghajtótechnológiákat.

Ezen kívül az ügyfelek teljes tároló infrastruktúráját menedzselhetik az All-in-One Sotarage Manager-rel a HP StorageWorks Modular Smart Array tárolókra kiterjesztett támogatásnak köszönhetően.

A HP AiO1200 tárolóba legfeljebb 12 SATA vagy SAS meghajtó dugaszolható, maximum 9 TB összkapacitással. Az új tárolót elsősorban a HP világszerte több mint 145 ezer viszonteladóból álló partnerhálózatán keresztül fogja értékesíteni. Az AiO1200 a Microsoft Windows Strorage Server 2003 R2-vel és a Microsoft iSCSI Software Target szoftverrel dolgozik, elősegítve, hogy a kis- és közepes méretű szervezetek is nagyvállalati kategóriájú tárolótechnológia alkalmazásával növeljék a termelékenységüket és hatékonyságukat.
Kulcsszavak: tároló szerver HP

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.

2024. május 14. 17:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59