Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

forrás: Prím Online, 2023. május 30. 14:00

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

A készülék túllép a hagyományos okostelefonos fényképezés korlátain, lehetőséget kínál az egyébként szabad szemmel láthatatlan pillanatok megörökítésére. Páratlan triplakamerás rendszere, személyre szabott képszezonra és teljesen új HONOR Image Engine motorja bámulatos, kristálytiszta fotókat eredményez villámgyorsan. Akár szeretteink szemében egy kis csillanás, akár a napfény tánca a harmatcseppeken – a HONOR Magic5 Pro segít megörökíteni ezeket a tiszavirágéletű momentumokat, örökre megőrizve varázsukat.

 

A „Capture What You Can’t, azaz „Ragadd meg, amit nem tudsz” mozgalom célja kettős: egyrészt arra biztat mindenkit, hogy találják meg hétköznapjaikban a rejtett szépségeket, másrészt erőteljes emlékeztetőként szolgál emberségünkről. Mindannyian tapasztalunk ugyanis csodálatot, inspirációt, örömöt vagy szomorúságot – vannak, amik mindennapiak, vannak, amik egy életben egyszer fordulnak elő. Ezekben a pillanatokban találjuk meg annak az esszenciáját, hogy mit is jelent valójában embernek lenni. Ezen mozzanatok megörökítésével pedig igazán megérthetjük és értékelhetjük a körülöttünk lévő univerzumot.

 

A HONOR Magic5 Pro innovatív kijelzőtechnológiája tovább fokozza a látatlan szépség megjelenítését. A 6,81”-es LTOP, négyszeresen ívelt lebegő kijelző és az új megvilágítási technológia mind magával ragadó élményt garantálnak: bámulatos részletességgel jelenítik meg a megörökített pillanatokat. Ezen felül a szemkímélő funkciók gondoskodnak arról, hogy kevésbé legyen fárasztó a világ felfedezése.

 

 

Páratlan fényképezési képességein túl a HONOR Magic5 Pro a teljes felhasználói élményt javító egyéb funkciók széles tárházával büszkélkedhet. A Snapdragon 8 Gen 2 mobil platform csúcskategóriás teljesítményt biztosít, míg a saját fejlesztésű, különálló antennaarchitektúra a folyamatos összekapcsoltságról gondoskodik. A hosszú üzemidejű akkumulátor szünetmentes produktivitásért felel, a fejlett biztonsági funkciók pedig védik a magánszférát.

 

Az életünket élve fontos észben tartani, hogy váratlan helyeken bukkanhatunk rá a szépségre. A HONOR Magic5 Pro modern technológiáját emberközpontú kialakítása erősíti – és fordítva, ezek teszik lehetővé azt, hogy megörökíthessük a láthatatlan csodákat. Így megmaradhatnak az értékes pillanatok, az empátia és technológia közös erejével vehetünk részt a közös emberi élményben. Az eredmény pedig egy olyan világ lehet, ahol a különleges hétköznapivá válhat.

 

Ez az okostelefon tehát nem csupán egy fényképező, hanem a változás eszköze. Szolgálhat inspirációként és rávilágíthat arra, hogy érdemes más lencsén keresztül szemlélni a világot, így fedezve fel az élet különlegességeit. A közösséggel együtt formálhatjuk újjá azt, hogy mit jelent megörökíteni és megragadni azt, amit nem lehet.

 

 

Gondoljunk arra is, hogy milyen történeteket mesélhetünk el az ilyen fényképeken keresztül és hogy életünk szövetét milyen megragadhatatlan pillanatok szövik át. Egyes alkotások átléphetik a földrajzi és kulturális határokat, közelebb hozva egymáshoz az emberiséget. Legyen szó egy szülő leplezetlen boldogságáról gyermeke első lépéseit látva; egy vándorról, aki egy lélegzetelállító tájat örökít meg; vagy egy fiatal művészről, aki a HONOR Magic5 Pro csúcskategóriás funkcióival fejezi ki egyedi vízióját. A „Ragadd meg, amit nem lehet” cselekvésre szólít fel – invitál, hogy megtapasztaljuk az átlagosban rejlő átlagon felülit.

 

A történetmesélés erejével megoszthatjuk tapasztalatainkat, tanulhatunk egymástól és olyan empatikus, együttérző közeget alakíthatunk ki, ami az egyéneken túlmutat. A HONOR Magic5 Pro lehetőség arra, hogy megörökítsük és megosszuk egymással az élet csodáit és szépségeit, egy olyan közeget teremtve, ahol egykor láthatatlan dolgok szolgálhatnak inspirációként. Használd te is arra eszközödet vagy a HONOR Magic5 Pro-t, hogy a mozgalom tagjaként megragadd azt, amit nem lehet!

 

Árazás és elérhetőség

 

A HONOR Magic5 Pro a Yettelnél két éves Yettel Prime Max+ előfizetéssel 309 990 Ft-ért megvásárolható mezőzöld színben.  A Vodafone-nál 529 990 Ft-ért vásárolható meg mezőzöld színben.

 

A készülék fekete és mezőzöld színekben 529 990 Ft-ért rendelhető meg az eMAG kínálatából – minden rendeléshez jár ajándékba egy HONOR Pad 8 tablet is május 31-ig.

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05