Erősíti otthoni kínálatát a Vodafone Magyarország

forrás: Prím Online, 2023. március 17. 09:54

A folyamatosan változó ügyféligényekhez alkalmazkodó új TV csomaggal bővül március 15-től a Vodafone Magyarország kínálata. A TV HD Extra HBO Pak csomag bevezetésével a szolgáltató a hazai piacon egyedülálló módon második streaming-specifikus csomagját vezeti be a Filmbox Pro alapú csomagja mellé, ezáltal is bővítve az előfizetők által választható televíziós csomagkínálatot. A megújult otthoni portfólió egyes csomagjaival a TV2 Play Prémium tartalmak is elérhetővé válnak a mobil applikáción és weben keresztül. A streaming szolgáltatások és választható TV extrák mellett a szolgáltató továbbra is kiemelt figyelmet fordít a csomagokban elérhető HD csatornáinak bővítésére.

A Vodafone Magyarország évek óta nagy hangsúlyt fektet az ügyféligények feltérképezésére, és szolgáltatás-portfólióját folyamatosan ezeknek a szempontoknak megfelelően alakítja. Ennek eredményeként március 15-től a Vodafone TV csomagjai megújulnak: a TV HD Basic mostantól TV HD Alap, a TV HD Plus mostantól TV HD Családi, míg a TV HD Max+ Filmbox Pro pedig mostantól TV HD Extra Filmbox Pro néven érhető el. A szolgáltató által újonnan bevezetett TV HD Extra HBO Pak-ra előfizetők ennek köszönhetően a lineáris televíziós csatornák mellett az HBO Pak csatornáihoz (HBO, HBO 2, HBO 3). illetve az HBO Max szolgáltatásához is hozzáférhetnek. A TV csomagok magukba foglalják a Vodafone TV médiabox készüléket is, amellyel olyan interaktív funkciók is elérhetőek, mint pl. a műsorvisszajátszás, felvételrögzítés, személyes ajánló és gyereksarok. A hagyományos TV szolgáltatások ezen kívül olyan további streaming szolgáltatásokkal és TV extrákkal is kiegészíthetőek, mint például a Net4, RTL+ Active, illetve a DaVinci Kids. 

 

 

Újdonságként az előfizetők díjmentesen hozzáférhetnek a TV2 Play Prémium tartalmakhoz a mobil applikáción és weben keresztül elérhető TV2 Play Prémium segítségével, amennyiben TV HD Családi vagy TV HD Extra díjcsomagok valamelyikére fizetnek elő. Ezenfelül azon meglévő előfizetőknek is elérhetővé válnak a tartalmak a TV2 Play Prémiumon keresztül, akik még TV HD Plus, TV HD Max vagy TV Prémium csomaggal rendelkeznek. A szolgáltató 2023. március 16-tól az ügyfelek részére folyamatosan emailben juttatja el az alkalmazás használatához szükséges kódot.

 

A megújult portfólióba foglalt szolgáltatások csomagajánlatként vezetékes internettel együtt kedvezményesen rendelhetők – sőt, egyes TV csomagok a Vodafone kiegészítő szolgáltatásaival is összevonhatók. Ilyen lehet az Internet Pro wifipótló mobilinternet kiegészítő szolgáltatás, amely egy SIM-alapú hotspot eszköz segítségével akár áramkimaradás esetén is stabil internetelérést biztosít, vagy a Vodafone Super WiFi jelerősítő szolgáltatás, amely a lakás rosszul lefedett pontjain növeli a WiFi jelerősségét, ezáltal csökkentve a leárnyékolt helyeket. A megújult TV csomagok mellé elérhető továbbá a Vodafone gigabit sebességű internet szolgáltatása is, amely akár 10+ eszközön is képes biztosítani a gyors és kimagasló minőségű streaming élményt.

 

Azon előfizetőknek, akik otthoni vezetékes szolgáltatásuk mellett mobil szolgáltatással is rendelkeznek, a szolgáltató Vodafone ONE ajánlat keretében további különleges kedvezményeket és előnyöket is kínál. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50