Kisvállalkozásoknak készített biztonsági megoldást a Zyxel

forrás: Prím Online, 2022. november 2. 19:06

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bejelentette „Connect and Protect” megoldásának bevezetését bizonyos WiFi hozzáférési pontok esetében. A továbbfejlesztett biztonsági megoldást novemberben mutatja be a Zyxel két legnépszerűbb WiFi AP-jánál, az NWA110AX-nél és az NWA1123ACv3-nál, amelyek magasabb szintű védelmet és jobb csatlakozást biztosítanak a kisvállalkozások és ügyfelek számára.

A „Connect and Protect” megoldás további biztonsági réteget nyújt a kisvállalkozások számára azáltal, hogy kiszűri a nem biztonságos webes tartalmat, és megakadályozza, hogy a felhasználók hozzáférjenek a veszélyes webhelyekhez. A vállalkozások, és az ügyfelek védelme érdekében egyaránt biztosítja, hogy a bejelentkezett felhasználók ne férhessenek hozzá mások adatfolyamaihoz, így megakadályozza, hogy a rosszindulatú szereplők kémkedjenek vagy ellopják más felhasználók információit.

 

A kisvállalkozások igényeire tökéletesen szabott „Connect and Protect” magas szintű védelmet nyújt a kiberfenyegetésekkel szemben anélkül, hogy bonyolult biztonsági beállításokat kellene végrehajtani. Minden biztonsági funkció előre be van állítva, az eszközök konfigurációja és működése pedig távolról is menedzselhető a Zyxel Nebula felhőplatformján vagy egy egyszerű mobilalkalmazáson keresztül.

A „Connect and Protect” megoldás kezdetben a Zyxel két legkelendőbb kisvállalkozási WiFi hozzáférési pontja mellé, az NWA110AX-hez és az NWA1123ACv3-hez lesz elérhető. 

 

Az NWA110AX a legújabb WiFi 6 technológiát kínálja ügyfeleinek, biztosítva a nagy sebességű kapcsolatokat, lefedettséget és még több eszköz csatlakoztatásának lehetőségét. Tökéletes választás kis kávézókba, bárokba, éttermekbe és olyan helyekre, ahol a vendégek folyamatosan bejelentkeznek a vezeték nélküli hálózatra a nap során. A rendszergazdák az NWA110AX sávszélességét is kezelhetik, így a fontos alkalmazások és szolgáltatások, például a fizetési rendszerek prioritást kaphatnak.

 

 

Kevin Drinkall, a Zyxel EMEA marketing és GTM-stratégiai igazgatója így nyilatkozott: „Az olyan kisvállalkozások, mint a panziók vagy a kis kávézók megfelelő védelmet szeretnének biztosítani vezeték nélküli hálózatuk számára, és csupán arra van szükségük, hogy ez a lehető legegyszerűbb és megfizethetőbb legyen. Azáltal, hogy a „Connect and Protect”-et elérhetővé tesszük a kisvállalkozások számára kialakított vezeték nélküli hozzáférési pontokon, az ügyfelek kihasználhatják a Zyxel biztonsági funkcióinak széles skáláját, ugyanakkor sokkal egyszerűbb módon, mint ahogy azt a hálózati biztonság beállításakor általában szokás. Az egyszerű beállítás, a gyors sebesség, a WiFi-hez csatlakozó összes felhasználó számára nyújtott zökkenőmentes kapcsolat, valamint a szilárd, megbízható fenyegetés elleni védelem biztosítja ügyfeleink számára a tökéletes egyensúlyt.”

 

A „Connect and Protect” 2022 novemberétől lesz elérhető az NWA1123ACv3 és NWA110AX eszközökhöz egy csomag részeként, valamint már jelenleg is elérhető opcionális licencként a kínálatban szereplő olyan hozzáférési pontjokhoz, amelyek támogatják a szolgáltatást.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50