A HONOR bejelentette a HONOR 50 nemzetközi elérhetőségét

forrás: Prím Online, 2021. október 27. 15:26

A HONOR bejelentette, hogy a HONOR 50 a nemzetközi piacokon is elérhetővé válik. A több országban megtartott esemény középpontjában a HONOR 50 állt, ami GMS támogatással (Google Mobile Services) érkezik, és az első okostelefon Qualcomm Snapdragon 778G mobil platformmal. A lenyűgöző kialakítás és az innovatív, vlogolást segítő funkciók új szintre emelik a mércét ebben a kategóriában. A HONOR 50 okostelefont nagy sikerrel jelentettétek be Kínában, nemzetközi elérhetősége pedig megerősíti a márka ambiciózus terveit a tengerentúli növekedés iránt.

„A HONOR piaci részesedése augusztusban elérte a 16,2%-ot Kínában, ami tovább táplálja nemzetközi terveinket – mondta el Georg Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „A HONOR 50, a korábbi okostelefonokhoz hűen, sikerrel ötvözi a dizájnt és a technológiát. Számtalan innovatív megoldással bővült a kamera, a formatervezés és a teljesítmény terén, köszönhetően a nemzetközi iparági szereplőkkel kialakított együttműködéseinknek.”

 

A bejelentés több helyszínén elhangzott a HONOR márkadala, a Go Beyond. Az augusztusban bemutatott dalt Sonna Rele énekli, és csengőhangként is elérhető a HONOR 50-en.

 

Kivételes kamerarendszer a kimagasló vlogolásért

A vlogolás és a rövid videók növekvő népszerűségének köszönhetően világszerte egyre több felhasználó osztja meg mindennapjait online. A HONOR 50 új szintre emeli a vlogolást.

 

A 32 MP-es, 90o-os előlapi kamerával tökéletes szelfiket és videókat készíthetnek a felhasználók, miközben környezetükből még többet örökíthetnek meg. Professzionális szintű négyes kamerarendszer főkamerája 108 MP-es, emellett 8 MP-es széles látószögű kamerából, 2 MP-es makrokamerából és 2 MP-es mélységérzékelő kamerából áll, így éjszaka is éles és részletgazdag képek készíthetőek.

 

A felhasználók hat többkamerás felvételi mód közül választhatnak, melyek az előlapi és hátlapi kamerákat egyidejűleg használják, így a fontos pillanatok több látószögből és perspektívából is megörökíthetőek. Ez a megoldás olyan mértékű alkotói szabadságot biztosít, ami elsősorban professzionális eszközökre volt eddig jellemző. A videókészítéshez használhatunk továbbá szépség módot, videókból készíthetünk fényképeket és választhatunk az előre beállított videósablonokból, így egy-egy történetet különleges módon örökíthetünk meg. A csatlakoztatott Bluetooth fülhallgató vezeték nélküli mikrofonként is használható mozgókép rögzítésekor. A tisztább hang pedig összességében jobb minőségű tartalmakat eredményez.

 

Magas minőségű kivitel, dupla kameragyűrű

A HONOR 50 egyedi és prémium megjelenése a legújabb trendeket tükrözi. Ultravékony kávával és 2,5D kijelzővel rendelkezik, ami az előlap felső és alsó részén is folytatódik, ezzel sima felületet és magával ragadó vizuális élményt biztosít.

 

A HONOR 50 felületén csillámlóan törik meg a fény, így feltűnő és tökéletes kiegészítő.

 

A klasszikus, ikerlencsés fényképezőgépek előtt tisztelegve a HONOR 50 duplakörös kamerakialakítással bír, így a hátlapon két kört találunk. A klasszikus gyűrűformát alapul véve a felső gyűrű rejti a főkamerát, ami ugyanabból a fémből készült, mint a gyűrű széle.

 

Ragyogó kijelző, magával ragadó élmény

A HONOR 50 OLED kijelzője 6,57 hüvelykes, 75o-ban ívelt, és támogatja a 2340x1080 pixel Full High Definition felbontást. 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes és a DCI-P3 színskála 100%-át lefedi. A magával ragadó színmegjelenítés és az éles részletek lenyűgöző élményt biztosítanak.

 

A HONOR 50 okostelefon 120 Hz-es frissítési rátát és 300 Hz-es érintési mintavételi frekvenciát támogat, így késlekedés nélkül reagál az érintésre, ami videónézés és játék közben is jobb élményt nyújt. Az intelligens, dinamikus frissítési rátának köszönhetően a felhasználók az éppen használt alkalmazásoknak megfelelően állíthatják a frissítési rátát, ezzel is kímélve az akkumulátort.

 

 

Gyors töltés és gyors processzor

Az egycellás, dupla áramkörös 4.300 mAh -s akkumulátor könnyedén biztosítja az egész napos, megszakításoktól mentes használatot. A 66W-os HONOR SuperCharge technológiával pedig mindössze 20 perc alatt akár 70%-ig feltölthető az akkumulátor.

 

A HONOR 50 készülékben Qualcomm Snapdragon 778G 5G mobil platform található, ami a CPU és a GPU teljesítményt 45%-kal, az AI feldolgozás teljesítményét pedig 123%-kal növeli az előző generációs termékhez képest. A GPU Turbo X erőforrás-igényes játékok közben is megbízható teljesítményt nyújt.

 

Magic UI 4.2 az egységes felhasználói élményért

A HONOR 50 továbbfejlesztett Magic UI 4.2 kezelőfelülete akadásmentes élményt nyújt, kreatív megoldásain keresztül pedig arról is gondoskodik, hogy felhasználója mindig kapcsolatban maradjon. 

 

A személyre szabható, interaktív felhasználói élmény számos egyedi beállítási lehetőséget rejt, például modern művészeti alkotások alkalmazása az Always-on-Display-en (AOD).

 

Szín, ár és elérhetőség

A HONOR 50 a hagyományos színeken túlmutatva ragyogó és divatos változatokban érhető el. A jeges kristály színt a hókristályok inspiráltak és varázslatos, gyémántszerű hatást kelt. A készülék emellett elérhető még smaragdzöld és éjfekete színekben is.

 

A HONOR 50 Magyarországon előrendelési promóció keretein belül 2021. 11. 02-tól lesz elérhető egy ajándék Earbuds 2 Lite vezeték nélküli fülhallgatóval a kiemelt értékesítési partnereknél. A széleskörű értékesítés 2021. november 15-én kezdődik, a készülék javasolt bruttó végfelhasználói ára 6/128 GB konfiguráció esetében 189 990 Ft, míg a 8/256 GB verzió 219 990 Ft-os áron lesz elérhető.

 

A Prágában megtartott regionális eseményen sor került a HONOR 50 Lite bejelentésére is. A HONOR 50 Lite praktikus funkcióinak köszönhetően kiváló felhasználói élményt biztosít. Támogatja a 66 W-os HONOR SuperCharge gyorstöltést, FullView kijelzője 6,67 hüvelykes, és 64 MP-es, négyes kamerarendszer található benne. A HONOR 50 Lite mélytengeri kék és éjfekete színekben lesz kapható. Magyarországra várhatóan 2021 decemberében érkezik, javasolt bruttó 109 990 forintos végfelhasználói áron.

Kulcsszavak: HONOR HONOR 50 okostelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05