Új vezető irányítja a Telenor Magyarország egyik leginnovatívabb igazgatóságát

forrás: Prím Online, 2021. július 1. 15:24

2021 júniusától Pomezanski Máté irányítja a Telenor Magyarország digitális termékekért felelős igazgatóságát. Az új igazgató 6 éve dolgozik a vállalatnál, és többek között kiemelt szerepet vállalt az 5G és az üzleti partnerek számára biztosított fix internet szolgáltatások sikeres megtervezésében és bevezetésében.

Pomezanski Máté 6 éve szenior szegmens menedzserként kezdett a Telenor Magyarország post paid szegmens csapatában. Részt vett az első sikeres otthoni mobilinternetes tarifacsomagok kialakításában, a Telenor Blue, valamint a Hello Data lakossági számlás tarifaportfóliók megalkotásában. 2018 októbere óta a vállalati stratégiáért felelős divízióban vállalt kulcsszerepet az üzletfejlesztésben és a hosszú távú tervezésben. Legutóbbi projektjei között a hazai mobilszolgáltatás legizgalmasabb témája, az 5G bevezetése, valamint a Telenor B2B fix internet szolgáltatási stratégiájának megalkotása is szerepelt.

 

Telenoros pályafutása előtt 8 évet töltött a Budapest Banknál, ahol marketingkommunikációval, valamint termékek, szolgáltatások fejlesztésével foglalkozott. Több hitelkártya és jelzáloghitel piaci bevezetésében is részt vett. A Telenor Magyarország digitális termékeiért felelős igazgatójaként Máté célja egy olyan profi és összetartó csapat létrehozása, akik osztoznak az innováció iránti szenvedélyében, és a cég jövőjét meghatározó új termékeket, szolgáltatásokat tudnak piacra vezetni.

 

A digitális termékekért felelő igazgatóság kiemelt szerepet játszik abban, hogy a vállalatra a jövőben már ne csak mobilszolgáltatóként, de az online pénzügyi megoldások, a dolgok internete (IoT) és a felhőalapú informatika (Cloud) területén is egyre fontosabb partnerként tekintsenek majd az ügyfelek. A Telenornál arra számítanak, hogy a telekommunikációs szektor jövőjét ezen új szolgáltatások fogják meghatározni, így a részleg árbevétel-arányos súlyának jelentős növekedését célozták meg.

 

Máté szabadidejét legszívesebben feleségével és két gyermekével tölti, továbbá szeret olvasni, teniszezni és számítógépes játékokkal játszani.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb rangos szakmai díjat nyert a Prologis!

A Prologis Park Budapest-Sziget II beruházás nyerte idén a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által életre hívott, „Év logisztikai fejlesztése” elismerést. A legkiemelkedőbb hazai logisztikai fejlesztéseket díjazó kitüntetést 2023 óta ítéli oda a szervezet 11 tagú testülete a közúti-, vasúti-, vízi-, légi- és intermodális fuvarozás, valamint a vámolási és raktározási területek meghatározó szereplői részére.

2024. május 4. 15:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55