Új egyenlegfeltöltési megoldásokat vezet be a ZEN fizetési szolgáltató

forrás: Prím Online, 2021. május 9. 14:55

A Zen.com digitális fizetési szolgáltató felhasználói mostantól Apple Pay, Google Pay, Trustly és iDeal segítségével is feltölthetik számlaegyenlegüket. A szolgáltatás Magyarországon és további 31 európai piacon is elérhető.

A Zen.com digitális fizetési szolgáltató felhasználói mostantól Apple Pay, Google Pay, Trustly and iDeal segítségével is feltölthetik számlaegyenlegüket, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a korábban rendelkezésre álló SWIFT és SEPA utalások mellett a számukra legkényelmesebb és leggyorsabb módon töltsék fel számláikat. A modern e-kereskedelem kihívásaira megoldásokat kínáló fintech vállalat célja, hogy rövid időn belül helyi partner szolgáltatókkal is bővítse a jelenleg elérhető lehetőségeket, hogy ezáltal felhasználói számára még egyszerűbbé tegye  pénzforgalmuk és vásárlási tranzakcióik kezelését.

 

„A ZEN a határok nélküli e-kereskedelem fejlesztéséért tett lépéseinek egyik fontos eleme, hogy folyamatosan bővíti a kényelmi szolgáltatások kínálatát mind az egyéni felhasználók, mind az üzleti ügyfelek számára. Ennek megfelelően arra törekszünk, hogy – ahogy például a lengyel felhasználók számára a lengyel BLIK használatával már elérhető a helyi pénznemben történő egyenlegfeltöltés - rövid időn belül több új helyi szolgálatóval bővítsük portfóliónkat” – mondta el Michał Bogusławski, a Zen.com kereskedelmi igazgatója.

 

 

A Zen.com lengyel fintech vállalat kényelmes és biztonságos online, illetve bolti fizetést, többpénznemű számlát, 35 valutában jutalékmentes pénzküldést kínál egyéni és vállalati felhasználók számára Európa 31 országában, valamint az előfizetési csomagok a következő előnyöket, vagy ahogy a Zen.com-nál hívják „Zenefiteket”  is tartalmazzák:

  • ZEN Extended Warranty: +1 év garancia elektronikus berendezések vásárlásakor
  • ZEN Cashback: a vásárláskor azonnal visszatérített, akár 15%-os kedvezmények
  • ZEN Care: vásárlásvédelem a kellemetlen meglepetések ellen
  • ZEN Buddies: telefonszám alapján történő jutalékmentes pénzküldés

 

A ZEN szolgáltatások és előfizetési csomagok mobilalkalmazáson és weboldalon keresztül érhetők el, most egy hónapos próbaidőszakkal. A Zen.com mobil alkalmazás letölthető a Google Store, az App Store és a Huawei App Gallery felületekről.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36