Itt a Samsung eddigi legerősebb vezeték nélküli fülhallgatója

forrás: Prím Online, 2021. január 15. 18:11

A Samsung bemutatja újgenerációs fülhallgatóját, a Galaxy Buds Prót. Az új okoseszköz kiemelkedő hangzást, hívásminőséget, intelligens aktív zajszűrést és sokoldalú csatlakoztathatóságot biztosít, mindezt modern és letisztult formában. A Galaxy Buds Pro a vállalat eddigi legfejlettebb vezeték nélküli fülhallgatója, amellyel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a munkából és a szórakozásból is. 

„A felhasználók olyan technológiákat keresnek, amelyek az új életstílusuk mellett is használhatók. A vezeték nélküli fülhallgatók pedig megfelelnek az újfajta körülményeknek, éppen ezért magasabb elvárásokat támaszthatnak feléjük – mondta el TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Buds Pro egy fontos mérföldkő ebben a kategóriában, hiszen kiemelkedő hangzásával a leghétköznapibb feladatok is emlékezetesek lehetnek.” 

 

 

Lenyűgöző hang- és hívásminőség

A prémium fülhallgatók egyik legfontosabb jellemzője a hangzás. Legyen szó zenehallgatásról futás közben vagy podcastokról munkába menet, a hangminőség számít igazán. A Galaxy Buds Pro minden korábbinál teljesebb hangzással érkezik. A 11 milliméteres mélynyomóval mélyebb a basszus, a 6,5 milliméteres magashangszóróval pedig tisztábbak a magas hangok és minimális a torzítás. A Galaxy Buds Pro a Samsung eddigi legjobb hangélményét nyújtja. A dinamikus hangzásnak köszönhetően a ritmusos hip-hop és a nagyívű klasszikus dallamok is úgy szólalnak meg, ahogy azt az előadók megálmodták. 

 

A fülhallgatók nem csak szórakozásra használhatók, az elmúlt évben a munkahelyi kommunikáció fontos eszközeivé váltak, a hívások minősége pedig kiemelkedően fontos. A Galaxy Buds Pro három mikrofonnal és a Hangfelvevő egységgel felismeri a felhasználók hangját és gondoskodik arról, hogy mindig érthető és tisztán hallható legyen. Az egyik külső mikrofon magas jel-hang arányának köszönhetően még hatékonyabban szűri ki a háttérzajokat. A Samsung új Szélvédő technológiájával a hívások még tisztábbak maradnak, még ha viharos körülmények között is indítják őket. A Buds Pro formájának köszönhetően kisebb felületen van kitéve a szélnek, a különleges hálós rács pedig kiszűri a szél zúgását. 

 

 

Intelligens aktív zajszűrés, vezeték nélküli kialakítás

A Galaxy Buds Pro segítségével a felhasználók csak azt hallgatják majd, amit valóban szeretnének. Az eszköz a Samsung vezeték nélküli fülhallgatók eddigi legfejlettebb aktív zajszűrésével érkezik. A felhasználók könnyedén fókuszálhatnak a munkára vagy éppen a kikapcsolódásra, anélkül, hogy bármi megzavarná őket. A háttérzaj akár 99 százalékkal csökkenthető, és személyre szabható. A Környezet hangjai funkcióval a környezeti hangok akár 20 decibellel is felhangosíthatók, így a felhasználók beállíthatják azt a számukra megfelelő szintre. Ennek köszönhetően a felhasználók még a legsűrűbb időszakban is több feladatra koncentrálhatnak egyszerre, a megfelelő hangerő mellett.

 

Az aktív zajszűrés és a Környezet hangjai automatikusan működik együtt, így a környezethez alkalmazkodva a lehető legjobb hangélményt érik el. A Galaxy Buds Pro felismeri a beszédet, és automatikusan képes váltani a közeli hangok felerősítése és kiiktatása között. Az eszköz érzékeli, amikor a felhasználó beszél, ilyenkor a zene kikapcsol, még akkor is, ha a Környezet hangjai használatban van, a zajszűrés pedig ki van kapcsolva. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználók még hatékonyabban kommunikálhassanak és ez teszi a Galaxy Buds Pro-t a mindennapok ideális eszközévé.

 

 

Zökkenőmentes Galaxy élmény

A felhasználóbarát Galaxy Buds Pro fülhallgató a Galaxy ökoszisztéma fontos része. A használat alapján a fülhallgató kapcsolata automatikusan átvált a Galaxy okostelefonok és táblagépek között, így nincs szükség manuális beállításokra. Így, ha a felhasználók éppen egy videót néznek a Galaxy Tab S7 táblagépen, miközben a Galaxy S21 készülékre egy bejövő hívás érkezik, az Auto Switch szünetelteti a videó lejátszását és a Galaxy Buds Pro segítségével válaszol a bejövő hívásra. A hívás befejezése után a fülhallgató azonnal visszakapcsol a tabletre és a videó folytatódik. 

 

A későbbiekben a Galaxy Buds Pro-t más Galaxy eszközökhöz, például a Galaxy S21 okostelefonhoz csatlakoztatva, tovább bővíthető a hangélmény. A Galaxy Buds Pro készüléken a Dolby Head Tracking technológiával érkező 360 Audionak köszönhetően valósághű, magával ragadó hangélményben lehet része a felhasználóknak, bárhol is legyenek. A vloggerek könnyedén rögzíthetik a hangjukat és a környezeti hangokat a Galaxy Buds Pro és a Galaxy S21 mikrofonjainak szinkronizálásával. A Galaxy Buds Pro Játék módban minimálisra csökkenti a hang késleltetését, ez pedig a Galaxy S21 teljesítményével és a lenyűgöző kijelzőjével együtt új szintre emeli a játékélményt. 

 

Nem számít, hogyan használják a Galaxy Buds Pro fülhallgatót, az akkumulátor élettartama miatt nincs szükség aggodalomra. Teljes feltöltés után akár nyolcórányi zenehallgatás is elérhető, amely további 20 órával növelhető a vezeték nélküli töltőtokkal. Az aktív zajszűrés használata esetén is ötórányi használati idő érhető el, további 13 órányi tartalékkal a tokban. Ha mégis lemerülne a készülék, mindössze ötperces töltési idővel újabb egyórányi lejátszási idő nyerhető. 

 

Stílusos és átgondolt kialakítás

A Galaxy Buds Pro készüléket nem csak használni kényelmes, de a kialakítása is szemet gyönyörködtető. A fülhallgató a Galaxy Buds Live ikonikus formavilágát viszi tovább az új, még inkább ergonomikus tervezéssel és kivitelezéssel. A vezeték nélküli fülhallgató magasabb szintre emeli a hangzás minőségét, miközben természetesebben simul a fülkagylóba. Az új kialakításnak köszönhetően az eszköz kisebb felületen érintkezik a bőrrel, így komfortosabb és a felhasználók kevésbé érezhetik a fülhallgatót a fülükben.

 

A Galaxy Buds Pro tervezői figyeltek a felhasználók nyugalmára is. A készülék a Galaxy Buds sorozat történetének eddigi legmagasabb, IPX7 vízállóságával érkezik, és amiatt sem érdemes aggódni, hogy a készülék esetleg eltűnik. A SmartThings Find alkalmazással a fülhallgatók a Bluetooth hatótávolságán és látótávolságon kívül, vagy annál messzebb is akár megtalálhatók. A Galaxy Buds Pro gyártása során az eddigieknél kevesebb hulladék keletkezik, a szükséges anyagok 20 százaléka a fogyasztóktól származó környezettudatos, újrahasznosított anyag (PCM). 

 

 

Elérhetőség

A Galaxy Buds Pro három lenyűgöző, Fantomfekete, Fantomezüst és Fantomlila színben érkezik, amelyek kiválóan illenek a Galaxy S21 sorozathoz. A Galaxy Buds Pro Magyarországon január 29-től elérhető 89.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. A készüléket január 14., 17:00 és 28., 23:59 között előrendelők Vezeték nélküli töltőt kapnak ajándékba, amelyet a fülhallgatóval együtt vehetnek át a promócióban résztvevő viszonteladóknál.

 

Galaxy Buds Pro termékjellemzők

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Elképesztő! Így üldözi Max Verstappent a világ leggyorsabb drónkamerája

Max Verstappen már teszteli az Oracle Red Bull Racing legújabb modelljét, a 2024-2025-ös Formula-1 versenynaptárra fejlesztett RB20-at – de nemcsak a kiváló pilóta, hanem a médiacsapat is készül az új szezonra. Ralph „Shaggy” Hogenbirk, a Dutch Drone Gods tervezője és drónpilótája egyedi építésű modelljével csatlakozott egy körre a silverstone-i pályán.

2024. március 1. 10:10

A Galaxy Buds széria legújabb frissítése magával ragadó, intelligens hangzást kínál

A Samsung közelmúltban megjelent Galaxy S24 termékcsaládja a Galaxy AI erejével új lehetőségeket teremtett a kultúrák közötti kapcsolatteremtésre. A biztonságos, készülékeken elérhető mesterséges intelligenciával a felhasználók jelenleg 13 nyelven hidalhatják át a kommunikáció során felmerülő nyelvi akadályokat. A Galaxy Buds fülhallgatókat érintő legújabb frissítések még zökkenőmentesebbé tehetik ezen okosfunkciók használatát.

2024. február 29. 14:28

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05