Hatalmas teljesítménnyel és kiváló kamerarendszerrel megérkezett a HONOR 9X Pro

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 14. 16:21

Ismét új okostelefonnal bővül a Honor kínálata Magyarországon, szeptember 14-én megérkezett a Honor 9X Pro. A márka X szériájának eddigi legerősebb tagja rendkívüli teljesítménye, egész napos intenzív használatot is bíró akkumulátora és gyönyörű vizuális élményt biztosító kijelzője révén korlátok nélküli szórakozást kínál felhasználóinak.

A Honor 9X Pro erőssége a nagyteljesítményű Kirin 810 processzor és a Da Vinci architektúrára épülő NPU egység, amelyek együtt villámgyors és energiatakarékos működést tesznek lehetővé. A készülék 6 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkezik, utóbbi akár egy 512 GB-os microSD kártyával is tovább bővíthető. GPU Turbo 3.0-val kiegészítve a Honor 9X Pro nagy teljesítményt igénylő játékok esetén is meggyőző sebességet biztosít és garantálja az alkalmazások zökkenőmentes futtatását. 

 

 

A lenyűgöző felhasználói élményről gondoskodik továbbá a 6,59 hüvelykes FullView kijelző, amelyet ultravékony káva vesz körül, így a képernyő tölti ki a telefon teljes felületének 92%-át. A Honor 9X Pro TÜV Rheinland minősítésű kékfény-szűrővel kíméli a szemet. A készülék energiaigényét egy nagy kapacitású, 4000 mAh-s akkumulátor szolgálja ki, amely akár 10 órányi játékot és videostreamet, 12 órányi navigációt vagy 100 óra zenehallgatást tesz lehetővé.*  A Honor 9X Pro energiatakarékos működését intelligens algoritmus támogatja, így tulajdonosának intenzív használat mellett sem kell folyamatosan a töltés miatt aggódnia.

 

 

A Honor 9X Pro kristálytiszta és elképesztően részletgazdag fotókat készít. Hátlapi kamerarendszere három elemből áll, egy 48 megapixeles fő kamerából, egy 8 megapixeles, 120°-os látómezőt biztosító, szuper széles látószögű lencséből, valamint egy 2 megapixeles, mélységélességet segítő szenzorból. A tripla kamerarendszer nemcsak nappal, hanem AIS Super Night módban éjszaka vagy korlátozott fényviszonyok között is lenyűgöző képeket rögzít. Az előlapi lencse nem foglalja a helyet a kijelzőn: a 16 megapixeles, szelfi készítésekor azonnal, automatikusan felugró kamera ugyanúgy a készülékház oldalában kapott helyet, mint az ujjlenyomatolvasó, illetve az USB C és a 3,5 mm-es jack csatlakozó.

 

 

A Honor 9X Pro a márka első olyan készüléke Magyarországon, amely a világszerte több mint 700 millió felhasználóval rendelkező HMS (Huawei Mobile Services) ökoszisztémára épül. A felhasználók a Huawei AppGallery alkalmazásáruházon keresztül érhetik el kedvenc hazai alkalmazásaikat is.

 

 

A készülék javasolt bruttó fogyasztói ára 106 990 Ft, de szeptember 14-től fantom lila színben, duál SIM verzióban 84 990 forintos kedvezményes áron érhető el az eMAG és az Extreme Digital kínálatában.

 

______________________

* Minden adat a Honor laboratóriumi eredményein alapul, az értékek a tényleges használattól függően változhatnak.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36