Új magyar földi kiszolgáló a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

forrás: Prím Online, 2020. július 9. 17:32

Az Airport Service Budapest Zrt. közelmúltban megkezdett üzletfejlesztése újabb mérföldkőhöz érkezett. A Társaság 2020. június 24-én kézhez kapta a kiterjesztett földi kiszolgálási engedélyét, amely fővállalkozóként is feljogosítja a teljeskörű földi kiszolgálási tevékenységre a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A tevékenységi kör bővítésével az Airport Service Budapest Zrt. törekvése, hogy a földi kiszolgálás hazai szakértőjeként Magyarország repülőterein nemzetközi színvonalú, pontos, megbízható, teljeskörű földi kiszolgálási szolgáltatásokat biztosítson üzleti partnereinek és az általa kiszolgált utazóközönségnek, ezáltal is hozzájárulva Magyarország pozitív imázsának építéséhez.

 

A jelenleg is 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező társaság jogelődjét 1997-ben alapították, az elmúlt több, mint 2 évtizedben folyamatosan bővítette portfólióját légiközlekedés-védelmi, földi kiszolgálási, létesítmény-üzemeltetési, valamint személy-, és vagyonvédelmi területen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren és a Debrecen Nemzetközi Repülőtéren, kiszolgálva a jelentős légitársaságokat.

 

 

Az Airport Service Budapest Zrt. tőkeerős tulajdonosi háttere, a fejlesztések és a minőség iránti elkötelezettsége a garancia arra, hogy a társaság magas színvonalú, biztonságos megoldást tud nyújtani a szolgáltatásait igénybe vevő légitársaságok folyamatosan bővülő körének.

 

A földi kiszolgálási tevékenység ellátásához szükséges csapat bővítését a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a társaság már megkezdte, zajlik az eszközpark bővítése is, így a pandémiás korlátozások megszűnésével az utasforgalom korábbi szintre való visszaállását az Airport Service Budapest Zrt. már felkészülten tudja fogadni. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15