Díjazták a hálózatbiztonság legjobbjait

forrás: Prím Online, 2020. február 27. 14:48

A biztonsági szakértő ICSA Labs tesztelései alapján a tajvani Zyxel ismét a világ vezető iparági szereplői között szerepel. A szigorú kritériumok alapján odaítélt EIST Awards díjat olyan beszállítók kaphatják meg, akik a biztonsági termékeikkel egymást követő öt, tíz vagy húsz évben kiérdemlik a szervezet független tanúsítványait. Az idei gálán mindössze öt ilyen vállalat részesült díjazásban. 

Az ICSA Labs tegnap ünnepélyes keretek között adta át San Franciscoban az Információs Biztonsági Tesztelés Kiválóságának (EIST) 20 Éves Díját. A tajvani cég így az egyike lett annak a csupán öt iparági szereplőnek a világon, akik kiérdemelték ezt az elismerést, többek között olyan vállalatok társaságában, mint a Microsoft vagy a Checkpoint.

 

„Az EIST teszt sikeres teljesítése akár csak egyetlen alkalommal is egy olyan eredmény, amelyre minden szereplő vágyik ebben az iparágban. Ezért is rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy 20 éven keresztül minden egyes évben megkaptuk a tanúsítványt” – mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. „A biztonságos termékek tervezése mögött óriási költségek, és sok befektetett munkaóra áll. Ennek köszönhetően azonban az elmúlt 20 évben sikerült kialakítanunk egy hűséges vásárlói bázist, és ezt a következő 20 évben is folytatni fogjuk.” – tette hozzá.

 

A Verizon egyik divíziójaként az ICSA Labs a világon az egyik legszigorúbb tesztelés alá veti a biztonsági eszközöket, ideértve a fejlett fenyegetések elleni védelmet, anti-spyware-t, anti-vírust, IPSec VPN és web alkalmazás tűzfalat. A Zyxel 20 éves elismerését megelőző évben dobta piacra a cég a ZyWALL ATP tűzfalat, egy olyan minden-az-egyben átjáró megoldást, ami a KKV piacot célozza.

 

„Az ATP-vel egy olyan tűzfalat szerettünk volna a kisebb vállalkozások számára adni, amely valóban átfogó védelmet nyújt – még a nulladik napi támadások ellen is – az ilyen termékeknél általában fennálló technikai és pénzbeli korlátok nélkül” – mondta el. „A fejlesztési folyamat hosszadalmas és költséges volt, de cserébe egy olyan hatékony megoldást hoztunk létre, ami integrálja a skálázható, felhő-alapú sandboxing technológiát számos egyéb biztonsági funkcióval. Büszkék vagyunk erre, és arra is, hogy az ICSA Labs is elismeri a hatékonyságát.” – tette hozzá Treso Tamás.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05