Új szolgáltatást vezetett be a UPC Direct

forrás: Prím Online, 2019. november 12. 10:25

A UPC Direct új, innovatív TV Everywhere szolgáltatást vezet be, amellyel a tévénézés még könnyebben hozzáférhető lesz és még több élményt kínál. Az új UPC Direct Now alkalmazással rendelkezők bárhol megnézhetik kedvenc műsoraikat. A UPC Direct új szolgáltatása akár 50 csatorna elérését biztosítja a meglévő műholdas termék kiegészítőjeként. Az applikációt a UPC Direct előfizetők díjmentesen tölthetik le. 

November 11-től elérhető a UPC Direct Now alkalmazás, amely akár 50 lineáris tévécsatorna online elérését teszi lehetővé. Az applikáció a UPC Direct ügyfelei számára ingyenesen letölthető. Az app egyidejűleg több képernyő használatát is biztosítja mindössze egy előfizetéssel. Az applikáció egyik meghatározó újdonsága a sok közül, hogy  hordozható eszközökön biztosítja az élő tévéműsor elérését. Ez teljes fizikai szabadságot jelent azoknak az ügyfeleknek, akiknek a mobilitás különösen fontos. Nincs több elfelejtett műsor, kihagyott sorozatepizód, mert az interaktív EPG műsoremlékeztető beállításával az alkalmazás időben jelez a kedvenc film vagy sorozat indulása előtt. Emellett az előfizetők a Visszajátszás funkcióval 7 napig visszanézhetik a tévéprogramokat. A UPC Direct Now alkalmazás okostelefonon, tableten, laptopon és okostévén is elérhető, Android és iOS operációs rendszereken is fut, és bármely böngészőből megnyitható. 

 

 

Az országosan elérhető tv-szolgáltatók hasonló termékei közül egyedül a UPC Direct Now érhető el Smart TV alkalmazásként is. Az okostévés applikációban a UPC Direct csatornakínálatának jórésze megtalálható; egyes csatornák esetében az Újraindítás opcióval az aktuális műsor visszatekerhető a legelejére, a Visszajátszás menü alatt pedig elérhetőek az előző napok adásai. 

 

Az új UPC Direct Now Smart TV alkalmazása Samsung és Panasonic készülékeken is elérhető. 

 

„Az applikációt az M7 Group a szolgáltatásélmény növelése érdekében a fogyasztói igények mentén fejlesztette. Ügyfeleink számára kiemelten fontos a mindennapok szervezhetősége, a munka és a szabadidő rugalmas tervezése, a közösségi és az egyéni szórakozás egyaránt. A televíziózást sokáig a lineáris programok határozták meg, napjainkban a fejlődő technológiák viszont már sokkal nagyobb élményt nyújtanak nekünk. Örömünkre szolgál, hogy mindezt elérhetővé tehetjük ügyfeleink számára is” – fogalmazott Catalin Itu, az M7 magyarországi és romániai Country Managere.

 

 

A UPC Direct ügyfelei az alkalmazást november 11-től tölthetik le, melyet követően My UPC Direct felhasználónevükkel és jelszavukkal azonnal elérhetővé válik számukra a tévézés megújult élménye. Az új ügyfelek pedig már olyan csomagok közül válaszhatnak, melyek tartalmazzák az innovatív UPC Direct Now szolgáltatást.

 

További részletek a UPC Direct weboldalán, a upcdirect.hu/upcdirectnow-n találhatóak.

 

A UPC Direct ügyfelei számos újdonságra számíthatnak a luxemburgi székhelyű M7 Group-hoz történt csatlakozást követően. A szolgáltatói innovációk mellett a UPC Direct vadonatúj kreatív arculattal is jelentkezik. A már jól ismert UPC Direct márka az M7 markáns piros-kék színeibe öltözve, új logóval köszönti régi és új hazai ügyfeleit, partnereit. A középpontban még inkább a megnövekedett ügyfélélmény áll. 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50