Az új Epson SureColor nyomtatók kivételes minőséget és sokoldalúságot biztosítanak

forrás: Prím Online, 2019. október 17. 18:33

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó nagy formátumú nyomtatóit, amelyek minden eddiginél szélesebb színteret biztosítanak 99%-os Pantone-lefedettséggel*. 

A SureColor SC-P7500 (24 hüvelykes) és az SC-P9500 (44 hüvelykes) ideális megoldás művészek és fotósok számára, mivel megbízható képreprodukciót biztosítanak a professzionális proofkészítéshez, és nagy termelékenységgel rendelkeznek a nagy mennyiségben való nyomtatáshoz. A két nagy formátumú nyomtatót jól kiegészíti az Epson újonnan kifejlesztett UltraChrome Pro12 tintakészlete a K3 technológiával, amely egyidejűleg használja mindkét fekete tintát, és narancs, zöld, illetve violet tintát is tartalmaz annak érdekében, hogy a felhasználó lenyűgöző színpontosságot érhessen el.

 

Két P sorozatú modellüket számos különböző alkalmazási területet, köztük a következőket szem előtt tartva fejlesztették ki.

 

Professzionális fotózás és képzőművészeti felhasználás, ahol a lehető legjobb nyomtatási minőség szükséges annak érdekében, hogy az alkotás könnyebben legyen eladható az igényes vásárlóknak. Az Epson a 12 színű tintakészlet mellett olyan speciális nyomtatófejeket fejlesztett ki, amelyek színenként akár 800 fúvókát is használnak annak érdekében, hogy a tintafelvitel pontos legyen, és ne fordulhassanak elő hibás nyomatok. A 300 dpi felbontású és 12 csatornás μTFP12 nyomtatófejnek köszönhetően a nagy sebességű előállítást a minőséggel egyesítik. A képek még kiválóbbak a lágy átmeneteknek és a textúrák pontos visszaadásának köszönhetően. A sűrűbb fekete színekről az overcoating technológia gondoskodik: e megoldással a kinyomtatott képek még lenyűgözőbbek, és valóban izgalmas hatást keltenek. Azoknak, akik értékelik a valódi kreatív szabadságot, és számos különböző hordozóra kell nyomtatniuk – a 24 hüvelykes SC-P7500 és a 44 hüvelykes SCP9500 támogatja a képzőművészeti papírokat, a vásznakat, a fotópapírt és még sok mást.

 

 

A csomagolóipar és a proofkészítők számára– akik számára a pontosság áll mindenek előtt – az Epson szintet lépett a proofkészítés iparági szabványa tekintetében. A felhasználók a színmérés, -ellenőrzés és -javítás technológiai megoldásai révén hatékonyabban és magabiztosabban végezhetik munkájukat. A külön megvásárolható, fotospektrométert tartalmazó SpectroProofer segítségével gyorsabb és pontosabb a színmérés, a menet közbeni színellenőrzés pedig teljesen automatizált. Röviden: az eredmények csalhatatlanul kiszámíthatók. Krizer Zoltán, az Epson termékmenedzsere szerint: „Annak érdekében, hogy ténylegesen innovatív termékeket állíthassunk elő, figyelnünk kell arra, hogy mi az, amire vásárlóinknak valóban szüksége van, és mi az, ami felesleges. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy nyomtatóinkat felesleges technológiai megoldások alkalmazása nélkül alkossuk meg – és arra összpontosítsunk, ami a legfontosabb azok számára, akik termékeinket napi szinten használják. Úgy vélem, ennek köszönhetően különleges eredményt értünk el, amely nagyobb kreatív szabadságot és új potenciális üzleti lehetőségeket kínál a felhasználóinknak.” Hozzátette még: „A 12 színű fotónyomtatók kínálata valóban újdonság nálunk az Epsonnál. Ezt egészíti még ki a lenyűgöző nyomtatási sebesség és kimeneti minőség, továbbá a felhasználóbarát kezelőfelület. Mindent úgy tervezünk meg, hogy tökéletes harmóniában működjön együtt, hiszen teljes körű megoldást nyújtunk – nyomtatókat, tintákat, hordozóanyagokat, szoftvert és támogatást.”

 

A SureColor SC-P7500 és SC-P9500 modellek 2019 decemberében kerülnek forgalomba.

 

______________

* A PANTONE a Pantone LLC tulajdona. A PANTONE FORMULA GUIDE 99 százalékos pontosságát Epson Proofing Paper White Semi-matte papíron, Epson meghajtóprogrammal, 2400 × 1200 dpi-n, eredeti Epson tinta használatával mértük. A PANTONE-lefedettség más körülmények mellett történő nyomtatás esetén változhat.

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15