Magyar Instagram fiókon tesztelték a nemzetközi trendeket

forrás: Prím Online, 2018. november 12. 17:42

November 27-én jelenik meg Magyarország első olyan Instagram marketing könyve, amely dokumentálja a tervezés, kivitelezés minden lépését, akárcsak az adatokat és eredményeket, mindezt kendőzetlenül. 

A formabontó szakkönyv négy szerzője, Babanics Írisz, kkv marketing tanácsadó, Heinrich Dorka, kkv PR tanácsadó, Csató Zsuzsi, fotós és vizuális tanácsadó, valamint Kovács Laci, Instagram szakértő nemzetközi marketing trendeknek vetettek alá egy induló vállalkozást – kizárólag az Instagramon.

 

„Mivel üssük el az időt ezen a nyáron? – fogalmazódott meg bennünk a gondolat 2018 tavaszán. Mindannyian tudni akartuk, hogy a sok tipp és trükk, amit olvasunk, vagy alkalmazunk az instán, az mennyire működik a valóságban. Így kezdtünk bele egy nyári hobbi-projektbe, amiben egy induló kkv Instagram fiókját építettük fel a nulláról, és közben mindent mértünk, amit csak mérni lehet. A projekt gyorsan beindult, mindannyian nagyon szerettük csinálni. Egyszer csak elrepült a nyár, mi pedig annyi tapasztalatot gyűjtöttünk, hogy gondoltunk egy nagyot és növeltük a tétet: megírtuk ezt a könyvet.” – olvasható a könyv előszavában. 

Az Instagram, mint marketing eszköz egy olyan új terület, ahol magyar nyelven még kevés szakirodalom érhető el. A most megjelenő Útmutató a Magyar Üzleti Insta Világához című könyv egy különleges és valóban hiánypótló alkotás, ami minden marketingesnek és kkv cégvezetőnek hasznos olvasmány, hiszen valós esettanulmányon keresztül mutatja be a legújabb trükköket és tippeket, amelyeket a szerzők kipróbáltak, leteszteltek és most bemutatják az eredményeket a nagyközönség számára is.  

 

A könyv hivatalos bemutatója november végén lesz, egybekötve egy azonnal gyakorlati tudást is adó mini-tréninggel, illetve panelbeszélgetéssel. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik majd, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen.

2024. április 20. 09:49

Sony World Photography Awards 2024 – kihirdették a nyerteseket

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 20:08

Kiberbiztonsági útmutató készült a magyar kkv-knak

A magyar kisvállalkozásokat támogató kiberbiztonsági kézikönyvet mutatott be az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital), a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együttműködve a Huawei Technologies. 

2024. április 19. 18:43

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50