Az Eaton bemutatja az Eaton 91PS UPS sorozatot

forrás: Prím Online, 2018. október 10. 11:04

Az Eaton bemutatta a 91PS-t, amely új modellek az Eaton 93PS szünetmentes tápegységek egyfázisú alternatívájaként kerültek piacra. Mindkét sorozat olyan alkalmazásokhoz készült, amelyeknél elengedhetetlen a magas hatékonyság, a rendkívüli megbízhatóság, a biztonság és a skálázhatóság. 

Az új, egyfázisú Eaton 91PS teljesítménye 8-30 kW, míg a háromfázisú Eaton 93PS teljesítménye 8 és 40 kW között van. Az Eaton 91PS és a 93PS maximális rendelkezésre állás mellett a lehető legalacsonyabb TCO-t biztosítják teljesítménykategóriájukban, ezáltal kiváló megoldást nyújtanak szerverszobák, kis adatközpontok és kritikus fontosságú IT alkalmazások számára, például az egészségügyben, a távközlésben, tengerészeti és ipari alkalmazásokban. Az új modellek 2018 szeptember végétől lesznek kaphatók az EMEA régióban.

 

Az Eaton 91PS és a 93PS TCO-ja egyaránt a legalacsonyabb az iparágban. Mindkét terméksorozat a vezető technológiákra épül, így normál dupla konverziós üzemmódban 96% feletti a hatékonyságuk, ami évente több mint 1000 EUR megtakarítást eredményezhet összehasonlítva egy 94%-os hatékonyságú 30 kW-os modellel. A 91PS és 93PS egységnyi teljesítménytényezője akár 25%-kal magasabb valós teljesítményt jelent, ezáltal is javítva az energiahatékonyságot.

 

Ezen felül mindkét sorozat alkalmazza az Eaton két legfontosabb technológiáját a még jobb hatékonyság elérése érdekében: Az Eaton energiatakarékossági rendszere, az Energy Saver System (ESS) a 91PS és a 93PS számára kiemelkedő, 99%-os hatékonyságot tesz lehetővé, így a segítségével éves szinten a lehetséges megtakarítás kétszerese érhető el. Az ESS a leginkább bevált és legmegbízhatóbb energiatakarékossági rendszer a piacon, amelyet több éve széles körben alkalmaznak. Az ESS még a rendkívül magas hatékonyságú kettős konverzióval összehasonlítva is akár 74%-kal is csökkentheti az energia-veszteséget tipikus terhelések esetén. Az Eaton Variable Module Management System (VMMS)  segítségével pedig még akkor is elérhető a rendkívül magas hatékonyság, ha az UPS terhelési szintje a redundáns UPS rendszerekre jellemzően alacsony.

 

 

A 91PS és a 93PS sorozat tagjai számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek a kritikus alkalmazások számára a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot teszik lehetővé. Ilyen például: 

  • szabadalmaztatott HotSync technológia, amely lehetővé teszi a terhelés-megosztást a UPS-ek között, így egy párhuzamosan működő szünetmentes tápegységekből álló rendszerben kiküszöbölhető az egyedi hibapont;
  • az ABM technológia, melynek segítségével megnövelhető az akkumulátorok élettartama;
  • működés közben is cserélhető, illetve bővíthető UPM modulok, míg a többi modul továbbra is folyamatosan védi a fogyasztókat, szükségtelenné téve a bypass-t karbantartás és bővítés esetén;
  • a belső redundancia, amely egyetlen tápegységgel elérhető, így nincs szükség párhuzamos működési módra; 
  • a virtualizáció lehetősége: az Eaton 91PS és 93PS támogatja az Eaton Intelligens Energiagazdálkodási (IPM) szoftvert, amely a szünetmentes tápegység felügyeletére és kezelésére használható a teljesítmény- és informatikai infrastruktúra szerves részeként.

 

Mindkét sorozatra jellemző a visszatáplálás elleni védelem és a statikus kapcsolók ultragyors kioldású biztosítékai, melyek biztonságos telepítést és használatot tesznek lehetővé. Ezek az integrált védelmi berendezések csökkentik a telepítési költségeket is, mivel nincs szükség kiegészítő védelmi berendezések betervezésére és beszerelésére az energia-elosztó szekrénybe a szünetmentes tápegységekre vonatkozó biztonsági előírások teljesítéséhez.

 

Ha többet szeretne megtudni az Eaton 91PS és 93PS sorozatú szünetmentes tápegységeiről, kérjük látogasson el az Eaton.eu/91PSand93PS oldalra. További információk az Eaton Intelligent Power Manager software-rel kapcsolatban: Eaton.eu/IntelligentPower. Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi áramellátási megoldásairól, látogasson el az Eaton.eu/powerquality weboldalra.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38