Megérkeztek a HP Elite és az ENVY PC sorozat termékei

forrás: Prím Online, 2018. május 22. 12:23

A HP legújabb prémium notebookjai, asztali gépei és kijelzői lehetővé teszik, hogy a felhasználók minden helyzetből a legtöbbet hozzák ki. A legújabb HP Elite 1000 és a HP ENVY termékek gyönyörű kialakítása, nagy teljesítménye és rendkívüli sokoldalúsága biztosítja, hogy bárhol is legyünk, könnyedén alkossunk és dolgozzunk akár másokkal együttműködve is. 

Az emberek 81 százaléka dolgozik szabadidejében, és több mint fele munkaidőben is intézi személyes ügyeit, így szükségszerű volt egy olyan eszköz megalkotása, amely mindkét helyzetben alkalmazható. A HP új prémium termékei megfelelnek a felhasználók egyéni stílusának, miközben a számítógép teljesítményére vonatkozó igényeiket is kielégítik.   

 

“A HP a dizájn és az innováció éllovasaként elhozza a stílus, a teljesítmény és a sokoldalúság tökéletes kombinációját" – mondta Achim Kuttler, a HP EMEA személyi számítógépes rendszerek üzletágának elnöke és vezérigazgatója. "Az új Elite és ENVY termékportfólió tagjai, mint a tabletté alakítható, leválasztható, betekintésgátló képernyővel rendelkező eszköz, valamint a legszélesebb ívelt All-in-One számítógép és számos egyéb innováció új korszakot nyitnak a felhasználók számára."

 

Prémium innováció modern irodák számára: HP Elite 1000 eszközök

Az alkalmazottak élet- és munkastílusuknak megfelelően a legkülönbözőbb igényeket támasztják eszközeikkel szemben. A HP Elite 1000 sorozat termékei tökéletesek azon vásárlók számára, akik egy modern kialakítású, tartós, iparágelső biztonsági rendszerrel rendelkező eszközt keresnek, amely alkalmas a másokkal történő közös munkára, valamint arra is, hogy munkahelyi és személyes ügyek intézésében egyaránt segítségünkre legyen.  

 

Az új HP Elite 1000 sorozat tagjai a világ legbiztonságosabb és legkönnyebben kezelhető PC-i közé tartoznak és olyan megoldásokat sorakoztatnak fel, mint a HP Endpoint Security Controller, a HP Sure Start Gen4, valamint az idén bejelentett HP Sure Run. A teljesen új HP EliteBook x360 1030 az első olyan eszköz, amely Embedded Reimaging funkcióval felszerelt opcionális HP Sure Recover megoldással vásárolható meg. Ez a lehetőség beágyazott memóriában tárolja a szoftver rendszerképet, így biztosítva, hogy az adatokat akkor is helyre lehessen állítani, ha a merevlemezről azok elvesznek és a rendszerkapcsolat nem érhető el. 

 

Az új HP Elite 1000 sorozatban a következő termékek találhatók:

  • HP EliteBook x360 1030 G3: a világ legkisebb üzleti célú átalakítható eszköze, amely összesen 1,25 kilogrammot nyom és csupán 15,8 milliméter vékony. Az akár 18 órás üzemidővel és 4G Cat9 LTE rendelkező eszköz maximális csatlakozási képességekkel bír. A vékony notebook a világon először olyan aktív tollat is kínál, amely az üzleti PC-k esetében közelségérzékelővel is rendelkezik, amely figyelmeztetést küld, ha a tollat a felhasználó máshol felejti. A szabadban is jól látható kijelző szintén újdonságnak számít. 
  • HP Elite x2 1013 G3 esetében egy 13 colos kijelző mostantól egy 12 colos vázba illeszthető, ezáltal a világ legkisebb üzleti leválasztható számítógépévé válik. A világ első beépített betekintésgátló képernyővel, Intel Quad Core vPro processzorral és 4G Cat9 LTE technológiával felszerelt, leválasztható számítógépe és táblagépe az igazán mobilis szakembereknek kedvez.
  • HP EliteBook 1050 G1 a világ első ultravékony üzleti notebookja NVIDIA GeForce GTX 1050 grafikus kártyával, opcionális hatmagos processzorral és a több mint 4 TB-ig bővíthető SSD tárhellyel kiváló teljesítményt nyújt, így kitűnő választás azok számára, akik megbízható teljesítményre vágynak egy karcsú kialakítás mögé rejtve. Az opcionális HP Privacy Kamerának köszönhetően a webkamera védett a kémkedéssel szemben, míg a több mint 16 órás üzemidő gondoskodik arról, hogy egész nap elérhetőek és hatékonyak legyünk.
  • HP EliteOne 1000 AiO G2 a világ első 34 colos, üzleti, ívelt AiO konfigurációja dedikált grafikus kártyával és gyönyörű, rugalmas kialakításával a recepciók, az irodák és a tárgyalótermek nélkülözhetetlen kellékévé válik. Az első kifejezetten együttműködésre tervezett AiO az FHD pop-up webkamerának, az integrált együttműködési kulcsoknak, az erőteljes hangzásnak és a HP Noise zajszűrő szoftvernek köszönhetően ideális megoldás a videohívások lebonyolításához.
  • HP EliteDisplay S14 a világ első 14 colos USB Type-C csatlakozós, hordozható kijelzője, amely a dupla kijelző által nyújtott hatékonyságot biztosítja egy karcsú kialakítás mögé rejtve. Az állandóan úton lévők számára tervezett, hordozható kijelző USB Type-C csatlakozós, így könnyen összekapcsolható bármely USB-C notebookkal.

Bármit elérhetsz: HP Envy Portfolio

Napjaink felhasználója egy olyan eszközre vágyik, ami mindenre képes: nem számít, hogy az otthoni, munkahelyi vagy iskolai teendőkről van szó, a készüléküknek lépést kell tartaniuk az életstílusukkal. Ezen elvárásokat szem előtt tartva a HP olyan lenyűgöző funkciókkal látta el az Envy portfólióját, amely túlmutat a megszokott teljesítményen és akkumulátor fejlesztéseken. Az ENVY gépeken elérhető új HP Command Center a CoolSense technológiának köszönhetően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják a rendszer teljesítményét, a ventilátor zaját és a hőmérsékletet. A gigabites Wi-Fi sebesség gyors kapcsolatot biztosít a nagy teljesítményigényű filmes, zenei és játék stream oldalak futtatásához. Ezek az alkalmazások erőteljes hangzásvilágot is követelnek, ezért a HP Envy készülékek hangtechnikáját a Bang & Olufsen biztosítja. A HP Sure View technológia az ujjlenyomat olvasóval és IR kamerával szintén elérhetőek a kiválasztott készülékeken, így az adataink mindig biztonságban lehetnek.

 

A HP Envy portfólió az alábbi számítógépeket foglalja magában:

  • HP ENVY 13 Laptop kimagasló teljesítményt ígér egy karcsú, stílusos, arany és ezüst variánsokban elérhető, fém kialakítás mögé rejtve. A nyolcadik generációs Intel Quad Core processzor, az opcionálisan elérhető NVIDIA GeForce MX150 grafikus kártya, a több mint 14 órás üzemidő, az ujllenyomat olvasó és az opcionálisan elérhető HP Sure View-t is magában foglaló biztonsági megoldások a folyton úton levő, egyszerre több dologgal foglalkozó felhasználók igényeit is kielégíti.
  • HP ENVY x360 13 a HP Envy portfólió legújabb készüléke és az első AMD Ryzen processzorral és Radeon Vega grafikai kártyával felszerelt átalakítható gép, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a többszálú feldolgozással, nagy teljesítményű integrált grafikai kártyával az opcionális HP Sure View kijelzővel és a több mint 11 órás üzemidővel lenyűgözze a felhasználókat.
  • HP ENVY x360 15 egy tökéletes eszköz azok számára, akik az érintésben és az érintőtollban rejlő lehetőségek kiaknázásával még kreatívabb élményeket keresnek. A HP ENVY x360 15 notebook Intel és AMD processzorokkal egyaránt elérhető azon felhasználók számára, akik elképesztő teljesítményre vágynak a multitasking során, amelyet az erőteljes Intel Optane tárhely és memória megoldások, a 4K kijelző és az opcionális HP Sure View biztosítanak. A 12 óra, 45 perces üzemidő érdekében az ENVY sorozat tagjai és az átalakítható laptopok HP Fast Charge funkcióval rendelkeznek, amelynek köszönhetően az eszköz 45 perc alatt tölthető 50 százalékra.
  • HP ENVY 17 Laptop azon kevés laptopok egyike, amelyek a mindennapi tartalomkészítés során helyettesítik az asztali gépet. A készülék erőteljes nyolcadik generációs Intel Quad-Core processzorral, NVIDIA GeForce MX 150 dedikált grafikus meghajtóval, valamint olyan opciókkal, mint az Intel Optane memória és opcionális 17 colos átmérőjű 4K kijelzővel érkezik. Az ENVY 17 könnyen megbirkózik a nagy teljesítményt igénylő feladatokkal, tartalomelőállítással és szórakoztató appok futtatásával.
  • HP ENVY Curved AiO 34 jelenleg a világ legszélesebb, egyben a világ első multifunkcionális készüléke Amazon Alexa hangrendszerrel, amely lehetővé teszi a vizuális kijelző kéz nélküli használatát. Az idei AiO minden tekintetben lenyűgöző, az eszköz talpazatát és hátlapját sötét kőrisfa borítás takarja, hogy minden élettérbe kitűnően passzoljon. Az eszköz az opcionális NVIDIA GeForce GTX 1050 dedikált grafikus meghajtónak köszönhetően munkára termett. Az új HP Audio Stream lehetővé teszi a felhasználónk számára, hogy az okostelefonjaikon tárolt zenéket Bluetooth technológia segítségével a HP ENVY AiO hangszóróin közvetlenül hallgassák. Az idei széria talpazatba integrált vezeték nélküli töltési funkciója a korábbi generációknál háromszor erősebb teljesítményre képes, valamint a billentyűzetbe integrált pop-up kamerának köszönhetően a biztonságra is nagyobb hangsúlyt fektet. 
  • HP ENVY Desktop azok számára készült, akik a nagy mennyiségű munkához és a tartalomelőállításhoz egyszerre szeretnének prémium, könnyen alakíthatóra tervezett, mégis elképesztő teljesítményű asztali számítógépet. A modern kialakítású, minimalista részletekkel érkező eszköz jellemzői a lekerekített, gyémánt formájú sarkak és az elegáns szálcsiszolt felület. Az asztali számítógép nyolcadik generációs Intel Core többmagos processzorral, opcionális NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus meghajtóval és opcionális Intel Optane memóriával érkezik a jobb válaszidő érdekében, anélkül, hogy ez a tárolási kapacitás kárára menne.  

 

 

Árak és elérhetőség

  • A HP EliteBook x360 1030 G3 az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan júliustól lesz elérhető 1 299 eurós kezdőáron.
  • A HP Elite x2 1013 G3 az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan júliustól lesz elérhető 1 299 eurós kezdőáron.
  • A HP EliteBook 1050 G1 az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan júliustól lesz elérhető 1 299 eurós kezdőáron.
  • A HP EliteOne 1000 AiO G2 az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan júniustól lesz elérhető 1 099 eurós kezdőáron.
  • A HP EliteDisplay S14 az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan júliustól lesz elérhető 199 eurós kezdőáron.
  • A HP ENVY 13 Laptop az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan májustól lesz elérhető 899 eurós kezdőáron.
  • A HP ENVY x360 13 európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan júniustól lesz elérhető 749 eurós kezdőáron.
  • A HP ENVY x360 15 az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan júniustól lesz elérhető 899 eurós kezdőáron.
  • A HP ENVY 17 Laptop az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan júniustól lesz elérhető 1 049 eurós kezdőáron.
  • A HP ENVY AiO 27 az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan májustól lesz elérhető 1 499 eurós kezdőáron. A 34 colos, ívelt verzió várhatóan az idei év egy későbbi időszakában lesz elérhető, 1 999 eurós kezdőáron.
  • A HP ENVY Desktop az európai, közel-keleti és afrikai országokban várhatóan májustól lesz elérhető 899 eurós kezdőáron.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15