Ajándék adatkeret a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 21. 10:56

A Telekom 3 napra 3 GB adatot* biztosít díjmentesen minden Domino ügyfelének szeptember 20-29. között, amelyet a megadott időszakban a Telekom alkalmazásban tudnak aktiválni az érdeklődők. 

Az akcióval a Telekom célja, hogy a Domino ügyfelek is átélhessék a mobilnetezés szabadságát, hiszen ma már a prepaid ügyfelek is elérhető áron juthatnak hozzá akár nagyobb adatkerethez is.

 

A Telekom legutóbb május végén indított hasonló akciót a Domino ügyfelei számára, hogy felkeltse érdeklődésüket a mobilnetezés iránt. Akkor péntek délutántól vasárnap éjfélig díjmentesen, korlátlanul netezhettek a prepaid ügyfelek. A kedvezményt aktiváló ügyfelek több mint fele korábban nem volt rendszeres mobilnethasználó. A korlátlan hétvége sikerét mutatja, hogy a Telekom mobil ügyfelek tízszer annyi adatot használtak, mint egy átlagos hétvégén (az akcióban résztvevő ügyfelek átlagos napi adathasználata 200 MB felett volt).

 

A Telekom prepaid ügyfelei körében egy év alatt 13%-kal nőtt az okostelefont használók száma, és egyre nagyobb igény mutatkozik az adathasználatra is. Az ő igényeiket figyelembe véve alakította ki úgy a Telekom a prepaid adatbővítő portfólióját, hogy minden Domino ügyfél kiválaszthassa a saját használati szokásainak legmegfelelőbb adatopciót, miközben költségeit kontroll alatt tarthatja: 

  • A többféle adatmennyiséggel választható Maraton opciókat addig lehet használni, amíg tart az adategyenleg, vagy amíg aktív a SIM-kártya. Így nincs hónap végén elveszett adat, és nem kell előre tudni, mennyit is fogunk netezni az adott hónapban. 
  • A 30 naponta megújuló Domino Net csomagokat azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik rendszeresen neteznek, és szeretik, ha fix adatkeret áll rendelkezésükre minden hónapban. Ebben az esetben kényelmes, hogy nem kell a használt adatopciót újból és újból megrendelni. Lemondani, illetve kisebb vagy nagyobb adatopcióra módosítani viszont bármikor van mód. 
  • A Napi adatopciók a hirtelen fellépő, sürgős adatéhséget elégítik ki. 200 MB és 1 GB adattartalommal lehet őket igényelni, és 24 órán keresztül lehet a bennük foglalt adatot felhasználni.
  • A fenti adatopciókban foglalt adatmennyiség az EU díjzónába tartozó országokban is felhasználható nagyrészt vagy teljes egészében.**

 

A „3GB 3 napra” akcióról további részletek itt találhatók: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/domino/3gb-3napra  

_________________

* Ebből 50 MB használható fel EU roaming helyzetben, a többi belföldön.

** A díjszabásban meghatározottak szerint

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05