A Viber megkönnyíti felhasználói életét

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 16. 08:43

A népszerű üzenetküldő applikáció legújabb frissítése lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy telefonszámaikat könnyedén megváltoztathassák a Viber alkalmazáson belül, anélkül, hogy csevegési előzményeiket, letöltött matricacsomagjaikat vagy Viber Out egyenlegüket elveszítenék.

Újabb frissítés érhető el a világ egyik vezető üzenetküldő applikációjához, a Viber-hez, amelynek telepítése után a felhasználók megváltoztathatják telefonszámukat, valamint beállíthatják elsődleges mobileszközüket, mindezt bármilyen adatvesztés veszélye nélkül. A frissítés továbbra is támogatja az alkalmazás azon erőfeszítéseit, hogy zökkenőmentes csevegési élményt biztosítson felhasználói számára a világon mindenhol.

 

Az új funkció megkönnyebbülés mindenki számára,, aki biztonságban szeretné tudni mentett beszélgetéseit és adatait telefonszáma megváltozása esetén. A Viber felismeri, ha egy új SIM kártyát helyeznek a készülékbe és kezdeményezi a szám megváltoztatását az alkalmazásban. Ezután csupán néhány egyszerű lépés összes Viber adatunk átmásolása az új számra.

 

Azoknak a felhasználóknak, akik készüléket és telefonszámot is cserélnek, de ugyanazon az operációs rendszeren futtatják az alkalmazást,, csak a régi készülékükön kell elindítaniuk a telefonszám megváltoztatását,, mielőtt behelyezik az új SIM kártyájukat új készülékükbe és aktiválják rajta a Vibert. 

 

Telefonszám-változás esetén a Viber automatikusan értesíti a felhasználó kapcsolatait, így ismerősei azonnal értesülhetnek új elérhetőségéről. 

 

„Napjainkban egyre gyakrabban előfordul, hogy valamilyen okból meg kell változtatnunk elérhetőségeinket. A Rakuten Viber arra törekszik, hogy teljeskörű védelmet biztosítson a felhasználók csevegési előzményeinek és mentett tartalmainak számára, abban az esetben is, ha úgy döntenek, hogy telefonszámot vagy készüléket szeretnének cserélni” - mondta Djamel Agaoua, a Rakuten Viber vezérigazgatója.

Kulcsszavak: applikáció Viber

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05