Az Acronis megalapozta pozícióját az autóipar innovatív adatvédelmi szolgáltatójaként

forrás: Prím Online, 2017. március 26. 12:44

Az Acronis - Scuderia Toro Rosso együttműködés felgyorsította az innovatív termékek fejlesztésének ütemét, és ezzel a legteljesebb körű és univerzális adattárolási megoldásokat kínálja az autóiparban tevékenykedő vállalkozások számára.

A hibrid felhő alapú adatvédelem és tárolás terén globális vezető szerepet betöltő Acronis büszkén támogatja 2017-ben a Scuderia Toro Rosso Forma-1-es csapatot, amely ezen a hétvégén az ausztrál nagydíjon teszi próbára leggyorsabb és leginnovatívabb versenyautóját, az STR12-t.

 

Az Acronis alapítója és vezérigazgatója, Szergej Beluszov így nyilatkozott: „Büszkék vagyunk gyümölcsöző kapcsolatunkra a Scuderia Toro Rosso-val, és nagyon izgatottak vagyunk az új szezon miatt. Az év első nagydíja egy egész sor új tevékenység kezdetét jelzi, amelyek során további innovatív adatvédelmi, tárolási és katasztrófa-helyreállítási termékekkel jelenünk meg."

 

Acronis Backup 12 — A kisvállalkozások első számú biztonsági mentése

A két vállalat együttműködése 2016 júliusában kezdődött a magyar nagydíjon, ahol a Scuderia Toro Rosso lett az Acronis partnere az Acronis Backup 12 bevezetésében. A termék fogadtatása jó volt; az elmúlt nyolc hónap során több mint 40%-kal nőtt az alkalmazása. Az Acronis Backup 12 ma a kisvállalkozások számára elérhető legteljesebb körű adatvédelmi megoldás, amely 16 különböző platformot támogat, és minden üzleti adatot véd – legyen szó szerverekről, virtuális gépekről, vagy olyan nyilvános felhő alapú munkafelületről, mint a Microsoft Office 365.

 

 

A termék kibővített verziójának, az Acronis Backup 12 Advanced-nak a megjelenése 2017 második negyedévében várható. Az új kiadás egy sor fejlett lehetőséget támogat majd, amelyek között megtalálható az Acronis Active Protection™ zsarolóvírusok elleni védelem, az Acronis Notary™ blockchain alapú adathitelesítés, az Acronis ASign™ blockchain alapú dokumentum-aláírás, SAN tároló pillanatfelvételek, intelligens riasztás és jelentés, szerepek és delegálási képesség, valamint off-host biztonsági mentés feldolgozása. 

 

Acronis Backup Cloud — A szolgáltatók első számú biztonsági mentése

Az Acronis Backup Cloud  a világ egyetlen kimondottan szolgáltatók számára tervezett biztonsági mentés megoldása. Ezen a héten az Acronis bejelentette, hogy a megoldás kibővült Plesk, cPanel és weboldal biztonsági mentés funkciókkal, aminek köszönhetően az Acronis Backup Cloud ma a szolgáltatók számára elérhető legteljesebb körű hibrid felhő alapú, szolgáltatásként nyújtott biztonsági mentési platform.

 

Az Acronis Backup Cloud robbanásszerű növekedésen megy keresztül, ami messze meghaladja a Gartner által 2017-re prognosztizált 18%-os növekedést a nyilvános felhő alapú szolgáltatások piacán: csak az elmúlt 30 napban 15 000 új eszközzel bővült a piac; éves szinten 100%-os a növekedés a rendelésekben, a felhő alapú tárolás területén pedig éves szinten hétszeres a növekedés. Az Acronis támogatása és innovatív technológiája révén a szolgáltatók kiváló pozícióba kerültek ahhoz, hogy megvédjék ügyfeleik adatait és fejlesszék vállalkozásukat.

 

  

Acronis Storage — Az első számú szoftveres tárolási megoldás

Az Acronis Storage egy univerzális, szoftveres tárolási megoldás, amely tökéletes az Acronis Backup Cloud számára. Az Acronis Storage árban és technológiában egyaránt veri a versenytársakat, könnyű kezelést és megbízható adattárolást kínál biztonsági mentésekhez, fájlok szinkronizálásához és megosztásához, illetve bármely egyéb alkalmazási adathoz. Az ESG Lab szerint az Acronis Storage hússzor gyorsabb a riválisainál, és költsége mindössze egyhatoda akár a hagyományos helyi tárolás, akár a nyilvános felhőben történő tárolás költségeinek.

 

Franz Tost, a Scuderia Toro Rosso csapat főnöke a következőket mondta: „Az Acronis a tavalyi év közepén szállt fedélzetre. Nemcsak arról kell gondoskodnunk, hogy az adataink védelmet és biztonságot élvezzenek, hanem arról is, hogy egyes helyzetekben bármely részükhöz szinte azonnal hozzáférjünk, például olyankor, mikor hirtelen döntést kell hozni a versenystratégiával kapcsolatban. A hibrid felhő alapú adatvédelem vezető cégeként az Acronis képes mindkét követelménynek megfelelni.”

 

Acronis verseny-hétvégék

A legjobb gyakorlatok és az innováció ösztönzéséhez az Acronis folytatja az Acronis verseny-hétvégék megrendezését a Forma-1-es nagydíjjal párhuzamosan a világ főbb térségeiben. Idén az Acronis egy új formában rendezi meg ezeket az eseményeket, ahol remek öletek, innováció és hálózatépítési lehetőségek születnek. További részletetek bejelentésére egy későbbi szakaszban, külön kerül sor.

 

További információk az Acronis adatvédelmi és tárolási technológiájáról: http://www.acronis.com/

Scuderia Toro Rosso hivatalos weboldal: http://www.scuderiatororosso.com/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09