Partizz bárhol EXTRA BASS vezeték nélküli hangszórókkal és fejhallgatókkal

forrás: Prím Online, 2017. január 7. 12:06

A Sony EXTRA BASS családja vibráló basszusával megemeli a pulzusod és újrateremti a klubhangzás dübörgését. 

A négy új hordozható vezeték nélküli hangszóró, négy különféle méretben és különböző színválasztékban, egytől egyig az egyedülálló EXTRA BASS technológia segítségével a dübörgő basszusok markáns hangzásával és fényeffektekkel teremti meg a party hangulatot. 

 

A hangszórók mind beltéri, mind kültéri partykon felizzítják a levegőt. Egy töltéssel akár 24 órán keresztül üzemelnek, így semmi nem állhat a buli útjába. Adjuk hozzá az ütemhez illeszkedő hirtelen felvillanó fényeket, a partyt még komolyabbá tevő DJ effekteket és vízálló kialakítást, és kész is a felejthetetlen bulik receptje. Hogy még tökéletesebb legyen a kép, vezeték nélkül csatlakoztatsz akár 10 különböző hangszórót a Wireless Party Chain segítségével és mindenfelől élvezheted a zenét, vagy párosíthatod ugyanazon modell két hangszóróját, a hangszóró hozzáadása funkció segítségével, és így szélesebb körű sztereóhangzást érhetsz el.

 

Ha csak egyedül élveznéd a zenét, az új EXTRA BASS vezeték nélküli fejhallgatók ugyanúgy biztosítják a dübörgő basszusokat, anélkül, hogy aggódnod kellene az összegabalyodó vezetékek miatt. 

 

 

Villanó party fények

A népszerű party fények most már a kisebb vezeték nélküli hangszórókban is elérhetőek. A Sony mérnökei úgy tervezték meg a különböző fényeket, hogy azok kedvenc zenéiddel egy ütemben elevenítsék meg egy igazi party varázsát az otthonodban, a medencénél, fesztiválon, vagy bárhol ahol csak kedved támad zenét hallgatni. Az SRS-XB40 klubszerű fényhatásokat kelt életre egy körbefutó LED fényvonallal, stroboszkóppal és hangszóró fénnyel. A fényvonal sokszínű mintákat képes életre kelteni, a tiszta fehértől a szivárvány minden árnyalatáig. Az SRS-XB30 fényvonala hasonlóan sokszínű, valamint megjelenik a stroboszkóp is, míg az XB20 egyszínű fényvonala harmonizál a hangszóró színével.

 

Személyre szabott bulik

A Sony SongPal applikációjával távolról is szabályozhatod a lejátszási funkciókat, a fényeket, a hangzást és a hangszóró hozzáadása funkciót, így a kedved szerint élvezheted kedvenc zenéidet. 2017-ben a vezeték nélküli hangszóróknál újdonság a Fiestable kiegészítő applikáció, amely az SRS-XB40-nel együtt használva még szabadabb felhasználást tesz lehetővé: DJ effekt segítségével válthatsz a zenék között és egyetlen kézmozdulattal módosíthatod a fényeket.

 

A hangszórók könnyen hordozhatók, akár fektetve és állítva is használhatóak, a Bluetooth és NFC technológiáknak köszönhetően pedig vezeték nélküli kapcsolatra képesek. 

 

Buli éjjel-nappal 

Élvezd kedvenc zenéid éjjel-nappal, a 24 órás üzemidővel rendelkező, nagy teljesítményű SRS-XB40-nel, amely a legnagyobb a négy új vezeték nélküli hangszóró közül hangját, méretét és kiegészítő funkcióit tekintve. Emellett ne feledkezzünk meg az SRS-XB30-ról sem, amely kisebb méretben ugyanakkora üzemidővel tökéletes bármely házibuliban vagy fesztiválon – így bárhol átélheted az igazi party élményt. Az EXTRA BASS vezeték nélküli hangszórókkal soha nem maradsz hirtelen zene nélkül, mivel hang jelzi a töltöttségi szint csökkenését.

 

Vízállóság minden kalandra

Az SRS-XB20 valamivel kisebb, de az új Sony vezeték nélküli hangszórókhoz hasonlóan kiváló minőséget képvisel. Az összes új hangszóró IPX5 vízálló borítással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a nedvességnek, legyen szó akár esőről, akár a party során a medencéből kifröccsenő vízről.

 

 

A kicsi, de erős SRS-XB10 teljesen új szintre emeli az aktuális slágereket. A kis csővázhoz tartozik egy szilikon szalag, amely segít az apró hangszórónak a hang irányításában. Állított helyzetben minden irányba sugározza a hangot, így azt egy egész baráti társaság élvezheti. Fekvő helyzetben a zene egyenesen a hallgató füleibe jut.

 

Az XB10 kis szilikon szalagját bárhová beakaszthatod, így mindig élvezheted az az EXTRA BASS hangzást. A városnézés közben a kerékpárodon lóghat, egy kempingezésen a sátorban vagy egy hegyi kiránduláson a hátizsákodra akasztva. 

 

Tartsd meg magadnak!

Annak érdekében, hogy az erőteljes basszusokat egyedül is élvezhesd, itt van két új vezeték nélküli, EXTRA BASS fejhallgató. Az MDR-XB950N1 és az MDR-XB950B1 is támogatja a Bluetooth és NFC (Near Field Communications) technológiákat, így vezeték nélkül is könnyen csatlakoztathatóak.

 

Amellett, hogy az MDR-XB950N1 gondoskodik az erőteljes basszusokról, az NC (Noise Cancelling – zajszűrés) technológiának köszönhetően semmi nem fog megzavarni zenehallgatás közben.

 

 

A 2017 tavaszán érkező új kiegészítővel, a „Sony | Headphones Connect” applikációval még inkább személyre szabhatod a Sony fejhallgatóján keresztül hallgatott zenét. Többféle EXTRA BASS verzió közül választhatsz annak megfelelően, hogy egy stadion, klub, koncertterem vagy éppen egy szabadtéri színpad hangzására vágysz. Most valóban kedved szerint szabályozhatod a hangerőt és a basszus mélységét is. 

 

Egy teljes feltöltéssel az XB950N1 akár 22 órán keresztül, míg az XB950B1 akár 18 órán át biztosítja, hogy ne kelljen megszakítanod az egyszemélyes bulit.

 

A beépített mikrofonnak és a Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően ezeket a vezeték nélküli fejhallgatókat viselve az érintésmentes telefonálás kényelmét is élvezheted. A telefonnal való párosítás után egyszerűen csak meg kell nyomni a gombot a fülhallgatón a hívás fogadásához, majd a befejezéséhez. A zenelejátszás automatikusan folytatódik, ha bontottad a vonalat.

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50