Hazai rockerekkel és profi fotóssal dolgozik a Sony

forrás: Prím Online, 2016. május 31. 13:33

Két új hazai együttműködésbe kezdett a Sony. Április elsején Erdélyi Gábor fotós csatlakozott a Sony Imaging Ambassador – Europe Program résztvevőinek elismert táborához, míg zenei vonalon a vállalat először működik együtt Magyarország legendás rockzenekarával, a Tankcsapdával. Ez alkalomból a Sony az audio és a vizuális művészetet ötvözve hozta össze a rockereket és a fotóst.

Egyedi dalszövegek és összetéveszthetetlen hangzásvilág – a Tankcsapdáért Magyarország-szerte rajonganak, teltházas koncertjeiken ezrek tombolnak. De vajon milyen lenne hazavinni magunkkal ezt a hangulatot és a mellkasban dübörgő basszust? A Sony a zenekarral együttműködve hozza el a rajongók otthonába az igazi koncertélményt, ugyanis a napokban érkezik a hazai boltok polcaira a 26+3 exkluzív Tankcsapda számot is tartalmazó High Power Audio csomag. A dalok egy egyedi Sony pendrive-on kerülnek a készülékek dobozába. 

 

„A Tankcsapda mindig is nyitottan állt az újdonságok kipróbálásához és használatához. Szeretünk élni a korszerű technológiák adta lehetőségekkel, mert többek között ez is hozzájárul a rajongókkal való szoros, napi szintű kapcsolattartáshoz. A Sony Europe Limited Magyarországgal való együttműködés olyan eszközökkel segíti a zenekart, amelyek jól passzolnak a „rock ’n’ roll létforma” - akár hétköznapi, akár turnézó - elvárásaihoz. A márkacsalád tagjai nem csak a munkánk során, de a lazításban is segítenek. Ennyi év után is fontosnak tartjuk azt, hogy a ’csapda friss és aktuális maradjon, ehhez pedig elengedhetetlen a stabil partneri háttér.  A Tankcsapda és a Sony két patinás név, így joggal bízhatunk a közös munka sikerében!” – nyilatkozta a zenekar. 

 

„A Sony elkötelezett híve a művészetnek, a tehetségnek és természetesen a zenének. Idén első alkalommal működünk együtt zenei partnerrel: ezért úgy gondoltuk, hogy a Tankcsapda, aki hazánk egyik legmeghatározóbb együttese, a legideálisabb választás, hiszen rockzenei  hangzásukkal és ikonikus dalszövegeikkel több generációt mozdítanak meg egyszerre.  Bízunk benne, hogy a Tankcsapda zenéje a Sony High Power Audio hangrendszereinek jóvoltából minden rajongó otthonába koncerthangulatot varázsol majd” - mondta el Rab Sándor, a Sony Magyarország kereskedelmi igazgatója.

 

Legyen szó akár zenére szinkronizált fényshow-ról, lüktető mélynyomókról vagy kompakt kialakításról a High Power Audio csomagokban található GTK-XB7, MHC-GT4D, SHAKE-X3D, MHC-V7D és MHC-GT5D hangrendszerek minden igényt kielégítenek akkor is, ha a szobát megtöltik a vendégek, vagy amikor csak egy kis kikapcsolódásra vágyunk egyedül. 

 

 

A zenei vonal mellett a Sony idén is nagy hangsúlyt helyez a digitális képalkotásra. Április elsejétől Erdélyi Gábor képviseli a márkát, aki számos rangos nemzetközi díj mellett többször is elnyerte a Magyar Sajtófotó díjat portré kategóriában. A fotós életének alapvető része az utazás, hiszen művészként mindig keresi az új vizuális kalandokat, kihívásokat. Jelenleg kétlaki életet él Budapest és Barcelona között, de többször bejárta már Ázsia, Európa és Amerika legizgalmasabb zugait is, miközben felfedezte és dokumentálta a világ csodáit. Erdélyi képi világának meghatározó elemei a grafikus vonalak, a portréfotózás, illetve az emberek és az épített környezet közti kapcsolat megörökítése. 

 

Erdélyi Gábor így nyilatkozott legújabb fényképezőgépéről: „A Sony A7RII-vel fotós táskám könnyebb, a képeim mérete és minősége jobb lett. Imádom, hogy egy tenyérnyi kis géppel járom az utcákat miközben óriási, 42 mp-es képeket készíthetek feltűnés nélkül. Így a portréfotók is látványosabbak, hatásosabbak lesznek, hiszen minden arckifejezés kristálytisztán látszik – jó példa erre a Tankcsapda rockereiről készült sorozat.”

 

A kinevezés alkalmából a vállalat egy fotózás keretén belül hozta össze a zenekart és fotós nagykövetet. A Tankcsapdáról szóló képi anyagot Erdélyi Gábor (Sony Imaging Ambassador – Europe) készítette ILCE-7RM2K fényképezőgéppel és SEL85F14GM objektívvel. 

  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09