Együttműködésre lépett a Capgemini és a Unit4

forrás: Prím Online, 2015. október 6. 15:29

A tanácsadási, technológiai és outsourcing szolgáltatások piacának egyik legnagyobb szolgáltatója, a Capgemini, valamint a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti alkalmazások piacának gyorsan növekvő vezetője, a Unit4, bejelentették együttműködésüket, amelynek keretében a Capgemini felvette a Unit4 iparágvezető ERP és üzleti alkalmazásait a „BPO as a Stack” szolgáltatásai közé.

Az együttműködés tovább erősíti a Capgemini BPaaS megoldásainak piaci pozícióját és globálisan kibővíti a nagyvállalatok számára kínált, cloud alapú back-office technológiák körét. A Capgemini ATO (assembled-to-order - megrendelésnek megfelelő összeállításban szállított) megoldásaira épülve a Unit4 alkalmazásait olyan szolgáltatások, folyamatok és infrastruktúrák egészítik ki, amelyek nagyobb rugalmasságot biztosítanak a HR, beszerzési, illetve pénzügyi-számviteli ügyvitel során. Világszerte megnőtt a kereslet a Software as a Service (SaaS) és a Business Process as a Service (BPaaS) típusú szolgáltatások iránt, mivel a vállalatok a gyorsabb piaci előnyhöz jutást és az alacsonyabb birtoklási költségeket helyezik előtérbe, mindezt új innovációs lehetőségekkel és jobb vásárlói elkötelezettséggel ötvözve. A Unit4 üzleti alkalmazásai az ügyfelek igényeinek megfelelő módon nyújtanak üzleti agilitást és kiemelkedő felhasználói élményt.

Az együttműködés tovább erősíti a Unit4 pozícióját a globális ERP piac vezetői között és kibővíti a Capgemini BPaaS szolgáltatásainak körét. A megoldáscsomag fókuszában elsősorban az oktatás, a non-profit, az üzleti szolgáltató szektor, a kiskereskedelem és a pénzügyi szektorban működő vállalatok állnak, többek között Skandinávia, Észak-Amerika, Németország, Spanyolország, Hollandia, az Egyesült Királyság, Írország és az ázsiai-csendes-óceáni országok területén.

A BPO as a Stack szolgáltatáscsomag a Capgemini BPaaS megoldása, amelynek célja, hogy támogassa a vállalatok piaci előnyszerzésre irányuló erőfeszítéseit, csökkentse a működési költségeket és megkönnyítse az innovációs folyamatokat. Az ATO megoldás integrált szolgáltatás-, folyamat-, alkalmazás-alapú és infrastrukturális rétegeket tartalmaz. Az ügyfelek megrendelésének megfelelően összeállított komponensek integráltan működnek a szolgáltatáscsomag mind a négy rétegében.


A Unit4 hagyományos SI (System Integrator) partnerként is együttműködik a Capgeminivel és több országban már jelenleg is számos fejlesztési projekten dolgoznak együtt.

 

Kulcsszavak: Cap Gemini UNIT4 +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09