Innovatív hálózatkezelési megoldások KKV-knak a Delltől

forrás: Prím Online, 2015. május 6. 09:38

A Dell bejelentette továbbfejlesztett hálózatkezelési kínálatát, amelyet kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényei szerint alakított ki. Bemutatta többek között az smart menedzselt kapcsolók X sorozatát, valamint a Dell N1500 modellel kibővített N sorozatot, amely kisebb, teljesen menedzselt környezetekben használható switcheket tartalmaz.

Dell Networking X sorozat


A Dell Networking X sorozat intelligens, webes felületen menedzselhető 1 Gigabit Ethernet (GbE) és 10 GbE kapcsolókból álló család, amelyet kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára terveztek. Ez a megoldás intuitív vállalati szintű szolgáltatásokat, valamint többféle rugalmas konfigurációt kínál. A kis- és középvállalkozások a fejlett hálózatkezelést professzionális informatikai támogatás nélkül végezhetik az X Sorozat segítségével, mindez a folyamatokat lépésről lépésre bemutató varázslóknak és a testre szabható vezérlőnek köszönhető, valamint gyors és pontos konfigurációt, a kalibrálást és a hibaelhárítást tesz lehetővé.

 



Dell Networking N1500


A Dell Networking N1500 család a kisebb hálózatokra optimalizált, teljesen menedzselt 1 GbE switcheket kínál. A kapcsolók átfogó, vállalati szintű Layer 2/3 szolgáltatást, egységes menedzselést biztosító közös parancssori felületet (command-line interface; CLI), valamint 10 GbE stackeléssel akár 200 db 1 GbE portot is biztosíthatnak 4 egység használata esetén. A kis- és középvállalkozások olyan biztonságos hálózatot létesíthetnek, amely a VoIP és a közösségi környezet számára optimalizált, továbbá a maximális hatékonyság elérése érdekében rangsorolhatják a hálózati forgalmat is.

Dell Networking vezeték nélküli W sorozat támogatása


A Dell bejelentette a vezeték nélküli hozzáférési pontokból és vezérlőkből álló W sorozat kibővített támogatását, hogy biztosítsa elkötelezettségét a vezeték nélküli megoldásokat használó ügyfelek és partnerek számára.  A Dell a termék teljes életciklusa során támogatást nyújt a W sorozathoz, megszakítás nélkül. 

Elérhetőség


·    A Dell Networking X sorozat a Dell kereskedelmi partnerein és viszonteladóin keresztül lesz elérhető 2015. május 15-től.
·    A Dell Networking N1500 idén nyártól elérhető.
·    A Dell Networking megoldások a kereskedelmi partnereken keresztül érhetők el világszerte.
 

Kulcsszavak: szerver Dell

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05