A holland-magyar DBH Group Csehországban és Szlovákiában terjeszkedik

forrás: Prím Online, 2015. április 21. 12:23

A befektetési és üzleti szolgáltatásokkal foglalkozó holland-magyar DBH Group célja, hogy a kis- és közepes vállalatok meghatározó szolgáltatója legyen a kelet-közép-európai régióban. A nemzetközi jelenlétének erősítése érdekében a DBH Group április 1-i hatállyal átvette az Exact tevékenységeit Csehországban és Szlovákiában, így immár öt országban van jelen a holland üzletiszoftver-szállító exkluzív partnereként.

A befektetési és üzleti szolgáltatásokkal foglalkozó holland-magyar DBH Group immár 5 éve a holland üzletiszoftver-szállító Exact partnere: a cégcsoport informatikai üzletága, a DBH IT Services 2010-ben alakult, és kiterjedt tudással, illetve tapasztalattal rendelkezik az Exact Business Solutions teljes termékpalettájáról, beleértve az Exact Globe Next ERP szoftvert, valamint az Exact Synergy CRM, HRM és pénzügyi megoldásokat.

A DBH Group 2013 decemberében vette át az Exact aktivitásait Magyarországon és Horvátországban, majd 2014 első negyedévében Romániában. Az együttműködés meghaladta a várakozásokat, és hozzájárult az Exact döntéséhez, hogy Csehországban és Szlovákiában is a DBH Groupnak adja át üzleti tevékenységeit, beleértve a szoftver disztribúciót, tanácsadást és támogatást.

- A DBH Csoport középtávú célja, hogy a régióban a kis- és közepes vállalatok meghatározó üzleti szolgáltatója legyen. A stratégiánk része a nemzetközi jelenlétünk erősítése: ennek a legújabb fejleménye az Exact képviseletének átvétele Csehországban és Szlovákiában - hangsúlyozta a bejelentés kapcsán dr. Erdei Sándor, a DBH Group vezérigazgatója.

Integrált tanácsadás és ügyféltámogatás

Az Exact prágai irodájának integrációjával átalakul a DBH IT Services üzletágának működése. Az öt országot lefedő üzletág vezetését április 1-től Dita Emingerová látja el, aki közel 18 évig dolgozott az Exactnál, és mindeddig a szoftvercég csehországi és szlovákiai irodáját vezette exactos múlttal bír és az elmúlt években a prágai iroda vezetője volt.

A DBH IT Services integrálja a konzultációt és az első vonalbeli támogatást, ezzel is biztosítva az állandó magas szolgáltatási színvonalat, továbbá lehetőséget teremtve az erőforrások hatékonyabb allokációjára. Mindez lehetőséget teremt arra, hogy a DBH Groupban meglévő tudásra támaszkodva lokalizálni tudják a rendszereket az egyes országok jogi környezetéhez. A második vonalbeli támogatást az Exact Business Solutions támogatási csapata végzi Hollandiában. Az egyes országokban az értékesítést továbbra is a helyi kollégák látják el.

A megállapodás április 1-től hatályos, míg a teljes átadás-átvétel a tervek szerint néhány hónapon belül zárul le.

 

Kulcsszavak: +céginfo DBH Group

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05