Mobilalkalmazással hívja fel a figyelmet a tartalmas együttlétre a Durex

Szombaton lesz a Föld órája kezdeményezés

Czipperer Dia, 2015. március 27. 15:25

Az összekapcsolódást hirdeti a Durex mobilalkalmazása, amely a technológiafüggő pároknak segít az egymásra találásban. A Connect applikáció nem egy bonyolult megoldás, mégis hasznosnak bizonyulhat.

Nem gondoltam volna, hogy valaha egy Durex mobilalkalmazásról fogunk beszámolni. Nos, ez a nap is eljött. Az óvszergyártó cég egy kampány keretében mobilapplikációt készített.

 

Csodát nem kell várni, semmi áttörőt nem alkotott a Durex, az applikáció különlegessége inkább abban rejlik, hogy egy óvszergyártó álmodta meg az ötletet.

 

A Connect nevű mobilalkalmazás képes szinkronizálni a párok telefonját, hogy azok egyszerre térjenek nyugovóra annak érdekében, hogy tulajdonosaik együtt tölthessék az időt.  Mindezt úgy, hogy a felhasználók egy előre megbeszélt időpontot is kiválaszthatnak vagy spontán megegyezés szerint is dönthetnek a meghitt, technológiamentes együttlét mellett. Ilyenkor a készülék képernyője megváltozik, és sleep üzemmódba kapcsol, majd kiiktatja az összes zavaró tényezőt.

 

Az applikáció egyelőre Android alapú készülékekre érhető el, hamarosan azonban iOS felhasználók is letölthetik.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás szex

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50