Új Logitech egér profi játékosoknak

forrás: Prím Online, 2015. március 6. 16:20

A Logitech bemutatta legújabb Logitech G egerét, a Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse-t. A profi játékosok és e-sportolók visszajelzéseire támaszkodva tervezett G303 a pontos mozdulatok végrehajtása érdekben a Logitech G exkluzív Delta Zero optikai szenzor technológiáját alkalmazza; könnyű, kompakt megjelenését pedig fémrugós feszítőrendszerrel felszerelt gombok teszik tökéletessé.

Megújult optikai szenzor


A maximális pontosság megteremtéséhez a teljesítményorientált egér a Logitech legjobb optikai szenzor technológiáját alkalmazza. Az exkluzív Delta Zero technológia a pontosság és a precizitás érdekében minimalizálja a sebességváltozás következtében fellépő pontosságbeli eltéréseket, vagyis közismertebb nevén az egér gyorsulását.

 


A 200 és 12.000 DPI között mozgó skálának köszönhetően az egér soha nem látott pontosságot és érzékenységet biztosít, másodpercenként körülbelül 760 centiméternyi mozgást feldolgozva. Az optikai szenzor mindazonáltal alkalmas a játéktér felületének függvényében a levegőben végzett mozgások követésére is nagy sebesség mellett, így a játékosok a lehető legnagyobb pontossággal játszhatnak.

 

Teljesítménycentrikus dizájn


A Logitech G303 a pontosságot, érzékenységet és teljesítményt egy könnyű, kompakt és tartós külső alá rejti. A Logitech G-re jellemző fémrugós feszítőrendszer csökkenti a nagyobb mozgásokat megelőző kisebb kilengések mértékét, ezzel garantálva a gombok érzékenységét, illetve annak érzetét.


A jobb- és baloldali gombokat húszmillió kattintásra tesztelték, amely annyi játékidőnek felel meg, mintha egy profi játékos két éven keresztül napi tíz órát játszana.

 

Személyre szabható világítás


A Logitech G303 vizuális élményét beépített RGB világítás teszi teljessé. A játékosok igény szerint egy 16,8 millió színt tartalmazó skáláról választhatnak. Az egér használható készenléti világítással, ugyanakkor a mozgásmentes időszakokra a fények akár teljesen le is kapcsolhatók.

 

Árak és elérhetőség


A Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse Amerikában és Európában egyaránt 2015. március elejétől kapható, 69,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.
 

Kulcsszavak: Logitech egér játék

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05