Karácsony három napján korlátlan a Hipernet

forrás: Prím Online, 2014. december 18. 16:07

A Telenor lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat az ünnepekre: december 24-25-26-án korlátlan Hipernet hozzáférést kapnak az ügyfeleik, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.

A Telenor Magyarországon elsőként indította el a 150 Mbps elméleti letöltési sebességű hálózatát, a Hipernet 4G-t. 2014-ben már több mint egymillió előfizető használta aktívan a Hipernet hálózatot.

 

Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről. A szupergyors mobilinternet hálózatnak köszönhetően az ünnepek alatt is kapcsolat teremthető a távoli családtagokkal, barátokkal. 
 

 

Hipernet 4G hálózaton egy zeneszám letöltése Deezeren akár 1-2 másodperc alatt megtörténik, zökkenőmentesen játszhatóak le jó minőségű online videók is. A MyTV-n keresztül könnyen elérhető a kibővült, 28 TV csatorna élő adása, és az ünnepi korlátlan internet elérés szabad utat ad egy közös maratoni sorozatnézésnek is a videótárban elérhető sorozatoknak és filmeknek köszönhetően. Karácsony napjaiban a webböngészés, levelezés és természetesen a közösségi média használatára is korlátlan lehetőséget biztosít a Hipernet.

 

Az ajándék időszakban bonyolított adatforgalom tehát nem terheli az előfizetési adat-kereteket, korlátlan mobilinternet hozzáférést biztosít, az adott hálózati feltételeknek – és az internetezéshez használt eszköz képességeinek – megfelelő maximális sebességgel.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05