Módosították MobilTárca alkalmazást

Ismét elérhető a Google Play áruházban

Czipperer Dia, 2014. november 28. 11:34

A magyar Telekom a héten mutatta be MobilTárca megoldását. A szolgáltatáshoz szükséges alkalmazás egy ideig nem volt elérhető, a módosított verzió viszont már letölthető a Google Play áruházból.

A Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatása november 26-án, szerdán mutatkozott be, ám a hozzá tartozó alkalmazásnál egy autentikációs ütközés miatt problémák léptek fel, így módosításra volt szükség.

 

Bár a technikai hiba csekély számú ügyfelet érintett, az alkalamzást eltávolították a Google Play áruházból, és egy ideig nem volt elérhető. A módosított verziót azóta már közzétették, így újra letölthető.
 

   

 

Az alkalmazás révén a felhasználók nemcsak mobilfizetést eszközölhetnek készülékükről az elfogadóhelyeken, hanem hűségpontokat is gyűjthetnek, valamint rendezvényekre léphetnek be. Ahhoz, hogy valaki használni tudja a megoldást, az applikáció mellett egy okostelefonra, valamint egy MobilTárca képes SIM kártyára és egy, a Telekomnál kötött mobil hang- és internetelőfizetésre van szükség. Maga a szolgáltatás és a megfelelő SIM kártya ingyenes, azonban néhány funkció igénybevétele adatforgalommal járhat.

 

A MobilTárca megoldásról bővebben korábbi cikkünkben olvashattok.                     

 

Forrás: MTI

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50