Megérkezett a Chosen, az első mobilplatformra forgatott TV sorozat

forrás: Prím Online, 2014. október 24. 10:11

Az új médiafogyasztási szokásokat követve kifejezetten mobilplatformra készült az amerikai Chosen című filmsorozat, amely hazánkban elsőként a Telenor MyTV szolgáltatáson keresztül érhető el az AXN Now kínálatában.

Magyarországon is jól megfigyelhető az izgalmas tévésorozatok iránti fokozott érdeklődés és a mobil tartalomfogyasztás erősödése. A kifejezetten hordozató eszközökre (okostelefonok, táblagépek) forgatott, vérfagyasztó izgalmakat tartogató Chosen alaptörténetét mindössze egy ügyvéd, egy doboz, a dobozban lapuló fegyver és fénykép képezi.

 

A történet szerint a látszólag véletlenszerűen kiválasztott ügyvéd feladata, hogy a dobozban rejlő fegyverrel megölje a fényképen szereplő idegent. Az eleinte hihetetlennek tűnő küldetésről hamar kiderül, hogy nagyon is valóságos, és az üldözőből is hamarosan üldözött válik. A főszerepet játszó, amerikai származású Milo Ventimiglia több filmből is ismerős lehet, hiszen többek között szerepelt a Rocky Balboában, a Szívek szállodájában és a Hősök című sorozatban is. A Chosen kifejezetten mobilplatformra tervezett szériájának első évada – vagyis 6, egyenként 20 perces epizódja – már elérhető a Telenor online televíziós szolgáltatásában, a MyTV-n, az AXN Now kínálatában.

 

 

A Telenor a népszerű sorozaton kívül további újdonságokkal is meglepi ügyfeleit. A MyTV mobilalkalmazás felülete mostantól egy könnyen kezelhető „csempés” felületen érhető el, amely táblagépes használat esetén kifejezetten ideális élményt nyújt. Az alkalmazás megnyitásakor automatikusan az aktuális élő tévéműsorok ajánlója és a személyre szabott nyitólap jelenik meg, amely a korábban megtekintett, valamint a felhasználó által a kívánságlistára felvett műsorok alapján alakul ki, így minden MyTV néző biztos lehet abban, hogy a számára legérdekesebb tartalmakat láthatja.

 

Az Android alkalmazásban szintén újdonság a műsorújság funkció, amelyben akár egy hétre előre is lehet böngészni a következő műsorok között. Az AXN Now kínálatából többek között A törvény embere (Justified), a Crossing Lines - Határtalanul, a Merlin kalandjai (Merlin) és a Kemény zsaruk (The Shield) sorozatok is megérkeztek a MyTV Videótárba, azaz az igény szerint elérhető tartalmak köre is bővült.

 

A Telenor MyTV-ről további információ itt található.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09